Levo, Mäntylä ja Ahoniemi jatkavat TUTO Hockeyssa

Puolustajat Mikke Levo ja Henry Mäntylä sekä hyökkääjä Niko Ahoniemi jatkavat TUTO Hockeyssa ensi kauden kattavilla sopimuksilla.
Puolustajakaksikosta 24-vuotias Mikke Levo oli turkulaisryhmän tehokkain puolustaja keräämällä 39 ottelussa 22 tehopistettä.21-vuotias Henry Mäntylä luuti puolestaan 31 ottelussa ja merkkautti niissä viisi syöttöpistettä.

− Sarjan parhaimpia puolustajia ja varmasti ikävimpiä pelaajia pelata vastaan. Kiekollisessa pelissä Levon lahjakkuus alkoi tällä kaudella muuttumaan tulokseksi, mutta kiekoton pelaaminen johtaa liikaa jäähyaitioon. Levolla on kykyjä olla Mestiksen kiistattomasti paras puolustaja. Sitä varten hänen on myös kasvettava siihen, ettei jokaista iskua tarvitse kostaa ja miestä tarvitaan ennenkaikkea kaukalossa, Elmo Aittola totesi Levosta.

− Mäntylälle erittäin vaikea kausi joka oli kuitenkin nousujohdanteinen. Erittäin kovaluonteinen luupää, joka ei pelkää mitään eikä väistä ketään. Mäntylällä on myös kykyjä kiekolliseen peliin, jossa on aika ottaa steppi eteenpäin.

23-vuotias hyökkääjä Niko Ahoniemi oli kuluneella kaudella TUTO Hockey joukkueen sisäisen pistepörssin jaetulla kärkitilalla Lassi Kokkalan kanssa. Ahoniemi naputteli runkosarjassa 35 ottelussa teho 15+18. Pudotuspeleissä hän naputti 11 ottelussa yhtä monta tehopistettä tehoin 5+6. Hänet valittiin maaliskuussa Mestiksen kuukauden pelaajaksi sekä kertalleen Mestiksen viikon pelaajaksi.

− Ahoniemi oli piste per peli pelaaja kuluneella kaudella, vaikka koko harjoituskausi ja paljon pelejä jäi väliin. Nyt tulevana kesänä Niko pääsee harjoittelemaan ehjänä ja ottaa ensi kaudella vieläkin kovempia harppauksia eteenpäin. Ahoniemi on pelaajana sellainen joita TUTO:n haluamme, yhdistelmä taitoa ja luonnetta, kuvaili TUTOn urheilutoimenjohtaja Aittola.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *