Urheilu

LeKille viisi uutta pelaajasopimusta

Hyökkääjät Sami Holappa, Antti Mäkilä, Aleksi Luhtalampi ja Valtteri Järviluoma sekä puolustaja Antti Kauppila ovat tehneet LeKin kanssa kautta 2015-16 koskevat pelaajasopimukset.
leki_mestis-thumb
Hyökkääjät Sami Holappa, Antti Mäkilä, Aleksi Luhtalampi ja Valtteri Järviluoma ovat tuttuja LeKin pelipaidasta jo kaudelta 2014-15. Nelikon tehokkain viime kaudella oli 26-vuotias Holappa, joka teki tehot 7+13=20 runkosarjassa ja otti kaksi syöttöpistettä pudotuspeleissä. Mäkilä puolestaan oli Kisan tehokkain pelaaja pudotuspeleissä tehden 7 ottelussa tehot 2+4=6. Myös nuoret -93 ikäluokkaan kuuluvat Luhtalampi ja Järviluoma pelasivat lupauksia antavat ensimmäiset kautensa Mestiksessä.

LeKin alakerran vahvistus 25-vuotias Tornio IHC:n kasvatti Antti Kauppila ei ole LeKissä ennen pelannut. Mestistä miehellä on kuitenkin takanaan runkosarjassa RoKin, HeKin, Peliittojen ja viime kaudella KeuPa HT:n riveissä 194 ottelua tehoin 16+53=69. Lisäksi Kauppila on pelannut kaksi kautta ulkomailla Itävallan 2-liigan EHC Bregenzerwaldin peliasussa ja löytyy tililtä myös kolme HPK:ssa pelattua Liigaottelua.

AnaGonda