lauantai 15.06.2019  | Vieno, Moona, Viena  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Leijonat

Leijonat pelaa keväällä neljä harjoitusottelua Suomessa

kello?!

Leijonat pelaa huhtikuussa Rovaniemellä, Kokkolassa, Kouvolassa ja Helsingissä.
Tänä keväänä on mahdollisuus nähdä MM-kisoihin valmistautuvan miesten A-maajoukkueen pelaavan Rovaniemellä, Kokkolassa, Kouvolassa ja Helsingissä.

Leijonat pelaa viikolla 16 Norjaa vastaan Rovaniemellä torstaina 18.4. ja perjantaina 19.4. Kokkolassa. Molemmat ottelut alkavat kello 18:00.

Viikkoa myöhemmin vastustajaksi saapuu rakas naapurimaa Ruotsi. Tre Kronorin Leijonat kohtaa torstaina 25.4. Kouvolassa klo 18 ja perjantaina 26.4. Helsingin Hartwall Arenassa klo 18.30.

Ottelut ovat osa keväisin pelattavaa kuuden ottelun Euro Hockey Challenge -ottelusarjaa, jonka puitteissa eurooppalaiset joukkueet valmistautuvat kevään MM-kisoihin. Seuraavana kahtena keväänä Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska pelaavat Euro Hockey Challenge -ottelut omassa lohkossaan, ns. Nordic Cupina. Itävalta, Saksa, Slovakia ja Tshekki pelaavat omassa lohkossaan ja kolmannen lohkon muodostavat Latvia, Ranska, Sveitsi ja Venäjä.

Leijonien osalta MM-kisat käynnistyvät Slovakiassa 10. toukokuuta, kun edessä on MM-avausottelu Kanadaa vastaan. Muut Leijonien lohkossa pelaavat joukkueet ovat Iso-Britannia, USA, Saksa, Norja, Tanska ja Ranska.

Lipunmyynti otteluihin käynnistyy helmikuun aikana Ticketmasterin myyntikanavissa TÄÄLTÄ.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.