tiistai 26.03.2019  | Manu, Manne, Immanuel, Immo  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Legendaarinen Tomi Kallio lopettaa pelaajauransa

kello?!

HC TPS:n kapteeni Tomi Kallio lopettaa komean ja menestyksekään pelaajauransa.

Jääkiekkoilija 41-vuotias Tomi Kallio lopettaa menestyksekään pelaajauransa. Kallio kiekkoili kolme edellistä kautta TPS:n kapteenina.

− Pronssiottelun jälkeen päätös lopettamisesta tuntui varmalta. Lopullisen päätöksen tekemisessä meni kuitenkin kuukausi. Nyt olen asian kanssa sinut. On oikea aika lopettaa, kertoo Kallio TPS:n tiedotteessa.

Hän saavutti urallaan upeita asioita. Kirkkaimpina helminä muistoihin jäävät mm. kaksi Suomen mestaruutta TPS:n paidassa sekä peräti kolme mestaruutta Ruotsissa Frölundan ja Växjön riveissä.

Kalliolle jäi mustoksi maajoukkueesta 167 ottelua, sekä yhdeksät MM-kisat ja yhdet olympialaiset. Saavutti kolme MM-hopeaa (1999, 2001, 2007) ja kaksi MM-pronssia (2000, 2006).

Hän pelasi NHL-urallaan 140 ottelua Atlanta Trashersin paidassa tehoin 24+31=55.

Mittavat jaksot Ruotsin että Suomen liigoissa tuottivat yhteensä viisi mestaruutta: kolme SHL:n mestaruutta ja kaksi kannua TPS-nutussa.

− Hattua pitää nostaa kuinka hienon uran huipulla ”Tomppa” on pelannut. Harva pystyy pelaamaan tuolla tasolla noin pitkään ja se kertoo siitä ammattimaisuudesta, jolla hän on aina tehnyt hommia ja pitänyt itsestään huolta fyysisesti, kiittelee turkulaisten urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Lähde: hc.tps.fi

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.