tiistai 19.03.2019  | Suomen lippu Juuso, Josefiina, Jooseppi, Joosef, Joose  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Legendaarinen Splinter Cell -agenttihahmo suorittaa tehtävää Boliviassa

kello?!

Ubisoft julkisti Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands -toimintapelin laajennustehtävän, joka esittelee huippusuositun agentin paluun.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Splinter Cell -peleistä tuttu agenttihahmo Sam Fisher astuu Bolivian maaperälle suorittamaan huippusalaista operaatiota. Kyseessä on Ghost Recon Wildlandsin toisen pelivuoden ensimmäinen mittava laajennus, joka samalla yhdistää kaksi eri pelimaailmaa toisiinsa saumattomasti. Sam Fisherin erikoistehtävä ilmestyy tänään 10. huhtikuuta 2018 kaikkien pelattavaksi ilmaiseksi. Tehtävä on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Lisäksi edessä on Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands -toimintapelin ilmaisviikonloppu 12.-15. huhtikuuta 2018. Myös tämä viikonloppukokeilu on saatavilla yllä mainituille pelialustoille. Ilmaisviikonlopun aikana on mahdollista pelata sekä peruspeliä, Ghost War PvP -pelitilaa ja Predator-tehtävää että Sam Fisherin sisältävää Special Operation I -pelitilaa.

Tänään julkaistava pelilaajennus sisältää ainutlaatuista Tom Clancy’s Splinter Cell -pelisisältöä niin yksinpelin kuin moninpelimuotoisen Ghost War -pelin puolellekin. Mukana tulee muun muassa uusi tehtävä, lisää räätälöintivarusteita pelihahmoille ja aivan uusi Ghost War -pelitilan pvp-hahmoluokka. Lisäosan myötä pelaaja pääsee kokemaan Bolivian monimuotoisen ympäristön yhdessä legendaarisen Sam Fisherin kanssa. Tämä huippusalainen soluttautumistehtävä vaatiikin varovaisuutta ja taitoa toimia huomaamattomasti. Tämä erikoishaaste on pelattavissa niin yksin kuin jopa kolmen muun pelaajan kanssa yhteistyötilassa.

Special Operation I -laajennuksen myötä Ghost War -pelitila laajenee peräti 18 erilaisen sotilasluokan kattaukseen. Uutena sotilasluokkana nähtävä Echelon tuo mukaan lyhyen kantaman kaikuluotaustoiminnon, jolla vihollisten paikannus sujuu entistä helpommin.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on myynnissä sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.