Urheilu

Legendaarinen Savon Sanomat -turnaus tulee taas!

Legendaarinen, ensimmäisen kerran jo helmikuussa 1992 järjestetty Savon Sanomat -turnaus tulee taas! Perinteinen kuopiolaisen jääkiekkokauden avaus järjestetään nyt 14:ttä kertaa.
Savonsanomat_turnaus_logo-t
Luvassa on jälleen mielenkiintoisia taisteluita kun isäntä-KalPan kanssa turnausvoittoa tavoittelevat vahvan joukkueen myös ensi kaudelle rakentanut SaiPa, viime kevätkauden sensaatio Blues sekä paljon kokeneempana ja myös vahvempana toiseen Liiga-kauteen lähtevä Sport. Luvassa on siis taitoa, vauhtia ja fyysisyyttä!

KalPa oli viime kaudella Liigan suurin yllättäjä, sijoittuen nuorella joukkueella hyvin, kuudenneksi. Vähiten maaleja runkosarjassa päästäneen joukkueen maalivahtiosasto jatkaa samana ja puolustus lähes samana. Uutta mielenkiintoista seurattavaa tuo miesten vaihtuminen kärkiketjujen laidoilla. Luisteluvoimaa on vielä viime kautta enemmän, mutta mikä on hyökkääjien tehokkuus maalipaikoissa tällä hetkellä? Kauden avausottelussa Iisalmessa KalPa kaatoi jo Kärpät.

Tule ja näe hyökkäyskalustoaan uusineen KalPan nykyvire elokuun tunnelmallisissa illoissa, legendaarisessa Savon Sanomat -turnauksessa! Tässä turnauksessa savolaisyleisö on perinteisesti kesäisen iloista ja tunnelma Data Group Areenalla on rento ja innokas… Tervetuloa viihtymään!

Turnausohjelma

Pe 14.08. klo 15:30 Data Group Areenan ovet aukeavat
Pe 14.08. klo 16:00 Blues – Sport
Pe 14.08. klo 19:00 KalPa – SaiPa

La 15.08. klo 14:30 Data Group Areenan ovet aukeavat
La 15.08. klo 15:00 SaiPa – Blues / Sport
La 15.08. klo 18:30 KalPa – Blues / Sport

KalPa palkitsee oman kasvattinsa, Stanley Cup -voittaja Kimmo Timosen jäällä ennen KalPa – SaiPa ottelun alkua.

AnaGonda