Legendaarinen Logitech MX518 -pelihiiri tekee paluun uudella tekniikalla

Logitech on julkistanut yhden kaikkien aikojen arvostetuimman pelihiiren paluun.

Logitech G MX518 -pelihiiri tulee myyntiin helmikuun aikana 59,95 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech G MX518 -pelihiiri on ulkoisesti lähes identtinen alkuperäisen edeltäjänsä kanssa. Pelaajien rakastama muotoilu tuntuu yhtä hyvältä kädessä kuin aiemminkin. Pelihiiren sisällä kuitenkin sykkii entistä tehokkaampi 32-bittinen ARM-suoritin ja sen seurana on Logitech G:n ainutlaatuinen HERO 16K -anturi. Samalla hiiren pintamateriaalit ovat saaneet osakseen kohennusta, jonka ansiosta hiiri tuntuu entistä paremmalta käyttää.

– Fanimme ovat pyytäneet tätä ja nyt se heille myös tarjotaan: legendaarinen MX518 on tehnyt paluun. MX518 on todellinen pc-pelaamisen ikoni ja olemme päivittäneet sen tähän päivään huipputason teknologialla. Toivommekin, että myös pelaajat ovat tästä uudistetusta mallista yhtä innoissaan kuin mekin, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai.

Hiiren merkittävin päivitys on sen HERO 16K -anturi, jonka ansiosta hiiren tarkkuus on omaa luokkaansa. Kehittyneen linssirakenteen ja päivitetyn liikealgoritmin ansiosta HERO 16K takaa äärimmäisen tarkkalukuisen ja hienovaraisen toimivuuden liikenopeudesta tai dpi-asetuksista riippumatta. Anturi kykenee seuraamaan liikettä jopa 400 tuuman sekuntinopeudella (IPS) ja sen 16 000 dpi:n maksimitarkkuus takaa pikselintarkan hallinnan kaikissa pelitilanteissa.

Toinen merkittävä päivitys on hiiren 32-bittinen ARM-suoritin, jonka ansiosta hiiren vasteaika on vain yhden millisekunnin verran. Logitech G MX518 toimii suoraan sellaisenaan ilman erillisen ohjelmiston asentamista. Halutessaan pelihiiren asetuksia ja muita ominaisuuksia voi räätälöidä Logitech Gaming Software- tai Logitech G HUB -ohjelmistojen kautta.

Logitech G MX518 -pelihiiressä on kahdeksan ohjelmoitavaa painiketta, joihin pelaaja voi itse määritellä haluttuja toimintoja. Hiiren yhdysrakenteisen muistin ansiosta asetukset voi tallentaa suoraan hiireen. Se siis toimii helposti myös pelihiirenä LAN-tapahtumissa, joissa omaa tietokonetta ei voi käyttää.

Katso esittelyvideo
[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=MBWZp0ud1nA&width=610[/embedyt] Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *