Digi

Leffateatteri takapenkillä

Useimmat ihmiset matkustavat kesälomalla paljon. Autolomalaiset reissaavat pitkiä matkoja sukuloimaan tai tutustumaan uusiin paikkoihin. Takapenkin lapsimatkaajille matkanteko voi olla todella tylsää ilman ajanvietettä.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tablettilaite on helppo lääke takapenkkiläisten tylsistymisen voittamiseen. Muutamilla viihdyttävillä elokuvilla tai tv-sarjojen jaksoilla automatkat sujuvat kuin huomaamatta.

Tablettilaitetta voi olla hankala tai rasittava pitää etenkin lasten pienissä käsissä. Se voi irtonaisena aiheuttaa myös turvallisuusriskin tai lapsen nukahtaessa tablettilaite voi rikkoutua pudotessaan. Vogel’s RingO Tablet Car Pack on kätevä ratkaisu tablettilaitteen kiinnittämiseen etuistuimen niskatuen taakse. Näin lapset voivat katsoa elokuvia ja käyttää sovelluksia tablettilaitteen pysyessä koko ajan tukevasti paikallaan sopivassa käyttöasennossa. Telineen asentamiseen ei tarvita työkaluja ja se sopii kaikille 7-12 tuuman näytöllä varustetuille tablettilaitteille, jotka ovat 5-13 millimetriä paksuja.

 Vogel’s RingO Tablet Car Pack on saatavana 93 euron kuluttajahintaan.


Vogel’s RingO Tablet Car Pack on saatavana 93 euron kuluttajahintaan.

Jokkeri