perjantai 24.01.2020  | Senja  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Lauri Marjamäelle pitkä jatkosopimus Jokereihin

kello?!

KHL-joukkue Helsingin Jokerit käytti Lauri Marjamäen sopimuksessa olleen option.
42-vuotias Lauri Marjamäki jatkaa KHL:ssä pelaavan Helsingin Jokereiden päävalmentajana ainakin kevääseen 2022.

Helsingin Jokerit kertoo käyttäneensä Marjamäen sopimuksessa olleen kahden vuoden option. Marjamäki aloitti Jokereiden päävalmentajana viime kaudella. Hänen alaisuudessa Jokerit oli runkosarjassa läntisen konferenssin neljäs. Pudotuspeleissä Jokerit putosivat jo ensimmäisellä kierroksella Moskovan Dinamolle. Marjamäki on urallaan voittanut mm. kaksi SM-kultaa, yhden olympiapronssin ja yhden MM-hopean.

– Jatkuvuus ja pitkäjänteisyys sekä vahva suomalaisosaaminen ovat Jokereille tärkeitä arvoja ja iso osa strategiaamme. Suomalaisuus näkyy entistä vahvemmin nyt myös pelaajistossamme ja meillä on vahva luotto Marjamäen sekä koko valmennustiimin osaamiseen tuleville vuosille. He saivat tärkeää oppia viime kaudesta ja pystyvät sen pohjalta kehittämään pelaamistamme oikeaan suuntaan, sanoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri seuran verkkosivuilla.

Jokerit pelaa ensimmäisen harjoituskauden ottelunsa perjantaina 2. elokuuta Tikkurilassa Neftehimik Nizhnekamskia vastaan. HL:n runkosarja alkaa helsinkiläisten osalta tiistaina 3. syyskuuta, kun vastaan Hartwall Arenassa tulee viime kauden finalisti Avangard Omsk.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.