Digi

Lapsiystävälliset JVC TINYPHONES -kuulokkeet turvalliseen kuunteluun

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin musiikkiin, peleihin ja äänikirjoihin soveltuvat JVC TINYPHONES -kuulokkeet. Niiden ansiosta lasten korvat eivät altistu liian kovalle äänenvoimakkuudelle.

JVC On-Ear TINYPHONES- ja JVC In-Ear TINYPHONES -kuulokkeet tulevat myyntiin 38 ja 26 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

JVC On-Ear TINYPHONES- ja JVC In-Ear TINYPHONES -kuulokkeet tulevat myyntiin 38 ja 26 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Tinnitus ja muut kuulovauriot ovat riskinä jokaisella, joka altistuu melulle tai suurille äänenvoimakkuuksille esimerkiksi musiikkia kuunneltaessa. Lasten korvat ovat aikuisia herkemmät ja näin myös alttiimpia erilaisille kuulovaurioille. Ongelma on todellinen nuorilla lapsilla, sillä lapsi ei välttämättä ymmärrä laskea äänentasoa, jolloin vaurioriski kasvaa entisestään.

Maailman suurin kuulokevalmistaja JVC on vastannut tähän ongelmaan luomalla nuorille lapsille suunnatut kuulokkeet, jotka rajoittavat äänenvoimakkuuden enimmilläänkin 85 desibeliin. Näin lasten korvat eivät altistu liian koville kuulokeäänille.

JVC TINYPHONES -kuulokkeet ovat saatavana korvakäytäviin laitettavina tulppamalleina ja korvat peittävinä sankamalleina. Kummatkin rajoittavat äänenvoimakkuuden 85 desibeliin. Molemmat kuulokevaihtoehdot sopivat niin pelien, äänikirjojen, videoiden kuin musiikin kanssa käytettäväksi. Lisäksi kumpaakin kuulokemallia on saatavana neljänä eri värinä. Kummankin kuulokemallin mukana toimitetaan myös säilytyspussi ja valikoima iloisia tarroja.

Tulppakuulokkeet voidaan yhdistää toisiinsa hauskaksi kaulakoruksi, kun niitä ei käytetä kuunteluun. Tulppakuulokkeita suositellaan käytettäväksi kuudesta ikävuodesta ylöspäin.

Hauskat ja moniväriset sankakuulokkeet puolestaan takaavat paremman kuuntelukokemuksen. Kestävistä materiaaleista valmistetut kuulokkeet soveltuvat sekä koti- että matkakäyttöön. Sankakuulokkeita suositellaan käytettäväksi kolmesta ikävuodesta ylöspäin.

JVC TINYPHONES -kuulokkeet on suunniteltu myös Kiidio-suoratoistopalvelua ajatellen. Kiidio on 2-5-vuotiaille lapsille suunnattu nettipalvelu, josta lapset voivat etsiä ja kuunnella suomalaista lastenmusiikkia helposti ja ilman vanhempien apua. Universal Musicin ja Spotifyn yhteistyönä syntynyt Kiidio on käytettävissä Spotify Premium -tilauksella. Kiidio-sovellus on saatavana iPhone-älypuhelimille ja iPad-tablettilaitteille sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttäville laitteille.

Jokkeri