Digi

Langattomilla Jaybird X3 -urheilukuulokkeilla laadukkaat äänet kovaan treeniin

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Jaybird julkisti hikeä ja kosteutta kestävät langattomat urheilukuulokkeet.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jaybird X3 -urheilukuulokkeet ovat saatavilla 139 euron suositushintaan.

Jaybird X3 -urheilukuulokkeet ovat saatavilla 139 euron suositushintaan.

Nopeatempoisessa ja raskaassa liikunnassa musiikin vaikutus tehostavana tekijänä on nykytiedon valossa kiistatonta tietoa. Valitettavan harvat kuulokkeet kuitenkaan sopivat liikuntaan, sillä usein ne luistavat pois päästä liikkumisen seurauksena. Toinen yleinen haittatekijä on hiki, joka on elektroniikalle vielä vettäkin haitallisempaa.

Langattomat Jaybird X3 -urheilukuulokkeet on suunniteltu nämä asiat mielessä, eikä kovakaan hikoilu tai muu kosteus vahingoita niitä. Lisäksi miellyttävä muotoilu, vaihdettavat korvatulpat ja joustavat korvakoukut takaavat, ettei urheilukuulokkeet paina korvia, vaan pysyvät paikoillaan kovassakin liikkeessä.

Jaybird X3 -urheilukuulokkeet ovat edeltäjiään pienemmät ja mahtuvat käytettäväksi kypärien alla. Olipa kyse vaikkapa laskettelu- tai pyöräilykypärästä, pienikokoiset urheilukuulokkeet mahtuvat kompaktin rakenteensa ansiosta päähän miellyttävästi. Painoa kuulokkeilla on vaivaiset 13,8 grammaa.

Langatonta Bluetooth 4.1 -tekniikkaa hyödyntävät urheilukuulokkeet toimivat täydellä latauksella jopa kahdeksan tuntia. Langattoman tekniikan ansiosta johdot eivät koskaan roiku tiellä ja näin kuulokkeet pysyvät myös paremmin päässä kiivaassakin liikkeessä.

Jaybird X3 -urheilukuulokkeiden korkealaatuisuus ei jää vain muotoiluun, sillä äänentoiston laatu on pienestä koosta huolimatta erottelukykyistä ja tarkkaa. Musiikkityylistä tai puheohjelmasta riippumatta kuulokkeet toistavat äänen selkeästi.

Äänentoiston asetuksia voi muokata haluamallaan tavalla Jaybird MySound -älypuhelinsovelluksella, joka tallentaa ylä-, keski- ja alaäänien säädöt suoraan kuulokkeisiin. Näin asetukset säilyvät kuulokkeita käytettäessä useiden eri äänilähteiden kanssa.

Jaybird X3 -urheilukuulokkeet ovat yhteensopivat Bluetooth-tekniikkaa käyttävien älypuhelinten, älykellojen, tablettilaitteiden ja tietokoneiden kanssa.

Jokkeri