Digi

Langattomat urheilukuulokkeet auttavat sulattamaan joulukilot

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group edustaa SMS Audion langattomia urheilukuulokkeita, jotka tuovat liikunnan vapauden musiikin kuunteluun.

SMS Audio On-Ear Wireless Sport ja SMS Audio In-Ear Wireless Sport ovat myynnissä 214 ja 139 euron kuluttajahinnoin.

SMS Audio On-Ear Wireless Sport ja SMS Audio In-Ear Wireless Sport ovat myynnissä 214 ja 139 euron kuluttajahinnoin.

Joulu on herkuttelun aikaa. Suussa sulava kinkku, laatikkoruoat sekä monet muut perinneruoat ja jouluherkut kuuluvat useimpien joulunviettoon. Joulukuun kiireet ja herkuttelu ovat kuitenkin omiaan keräämään ylimääräisiä kiloja vyötärönseudulle.

Uusi vuosi on hyvä syy aloittaa uusi liikunnallinen harrastus tai palata vanhan rakkaan liikuntamuodon pariin. Olipa sitten kyse millaisesta liikkumisesta tahansa, musiikki sopii oivallisesti menoa rytmittämään. Treenin ohessa hyvää musiikkia kuunnellessa joulukilot karisevat kuin itsekseen.

Kuntoilu janoaa liikkumisen vapautta! Kiivaassa treenissä ylimääräiset johdot ovat usein tiellä ja ne häiritsevät tehtäviä harjoituksia. SMS Audion langattomat urheilukuulokkeet ovat oivallinen ratkaisu liikuntamuotoon katsomatta.

SMS Audio Wireless Sport -kuulokkeita on saatavana sekä korvien päälle asetettavina sankakuulokkeina että korvakäytävään laitettavina tulppakuulokkeina. Bluetooth-tekniikan ansiosta kummatkin kuulokemallit soveltuvat liikkumiseen erinomaisesti ja toistavat musiikkia täysin langattomasti.

Molemmat mallit ovat IPX4-standardin mukaisesti suojattuja eli ne kestävät pölyä, kosteutta ja hikoilua. Kummastakin kuulokemallista löytyvät painikkeet äänenvoimakkuudelle, kappaleiden valinnalle, toistolle ja pysäytykselle. Lisäksi kuulokkeissa on mikrofoni puheluita varten. Molempia malleja on saatavana viitenä eri värinä, joita ovat sininen, pinkki, keltainen, oranssi ja musta.

SMS Audio On-Ear Wireless Sport -sankakuulokkeet soveltuvat lähes kaikenlaiseen liikuntaan äänenlaadusta tinkimättä. Vankkarakenteiset ja kumipinnoitteiset OvalFit-kuulokeosat tuntuvat päässä mukavilta. Lisäksi ne voidaan päällystää mukana tulevilla vesipesun kestävillä kuulokesuojilla. Ladattavat kuulokkeet toimivat täydellä varauksella jopa 12 tuntia. Kuulokkeiden mukana toimitetaan suojapussi, johon mahtuvat kuulokkeiden lisäksi myös kuulokesuojat.

SMS Audio In-Ear Wireless Sport -tulppakuulokkeet ovat kevyempi vaihtoehto musiikinkuunteluun. Kätevän korvakoukun ansiosta kuulokkeet pysyvät päässä myös kovassa liikkeessä. Silikonipäällyste puolestaan takaa mukavuuden korvien sisällä. Yhdellä latauksella virtaa riittää kahdeksaksi tunniksi.

Lisätietoja

SMS Audio (Eurooppa)

AnaGonda