Digi

Langattomat PURO-matkakaiuttimet tuovat juhlatunnelman mukanaan

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin langattomat PURO-matkakaiuttimet.

PURO Handy, PURO Tube ja PURO Strobe ovat saatavilla 44,95, 64,95 ja 129,95 euron kuluttajahintoihin.

Langattomat PURO-matkaiuttimet on helppokäyttöiset, kevytrakenteiset ja miellyttävästi soivat bluetooth-kaiuttimet sopivat kesäiseen ulkokuunteluun täydellisesti. Kesä on ulkona olemisen aikaa. Viettipä aikaansa sitten puistoissa, rannalla tai mökillä laiturinnokassa, yksin tai yhdessä, hyvä musiikki tekee tunnelmasta entistä paremman. PURO-matkakaiutinmallistosta löytyy jokaiselle sopiva malli omien musiikkitarpeiden mukaan.

Italialainen PURO tunnetaan ennen kaikkea upeasta muotoilustaan ja silmiä hivelevästä värimaailmastaan. Sen älypuhelimille suunnattujen oheistarvikkeiden valikoima laajenee nyt kolmella helppokäyttöisellä matkakaiuttimella.

Kaikki mallit ovat langattomia ja toimivat bluetooth-tekniikalla jopa kymmenen metrin etäisyydeltä. Jokaisessa mallissa on yhdysrakenteinen mikrofoni, jonka ansiosta kaiuttimet soveltuvat myös puheluihin. Lisäksi kaikki matkakaiuttimet on varustettu virransäästöominaisuudella, jonka ansiosta ne sammuttavat itsensä viiden minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

PURO Handy on kompakti ja näppärästi mukana kulkeva matkakaiutin. Pirteänvärinen Handy toistaa musiikkia yhdellä latauksella neljä tuntia ja latautuu käyttövalmiuteen vain parissa tunnissa. Handyn koko on vain 10 x 15,5 x 5,5 senttimetriä. Handy on saatavana neljällä pirteällä värillä. Värit: Harmaa, Punainen, Sininen ja Vihreä.

PURO Tube on muotoilultaan putkimainen matkakaiutin, jota voidaan käyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. Isompi koko mahdollistaa paremman akuneston ja Tube toistaakin musiikkia täydellä latauksella peräti kahdeksan tuntia. Kätevän metallilenkin avulla Tuben voi helposti kiinnittää esimerkiksi vyölenkkiin tai reppuun.

PURO Strobe on nimensä mukaisesti matkakaiutin upealla led-valaistuksella. Se valaisee ympäristöään dynaamisesti soitettavan musiikin mukaisesti. Putkimaisen muotoilunsa ansiosta Strobea voidaan käyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. Valaiseva kaiutin tarjoaa akunkestoa peräti kuusi tuntia täydellä latauksella. Kätevän metallilenkin avulla Tuben voi helposti kiinnittää esimerkiksi vyölenkkiin tai reppuun.

Jokkeri