Digi

Langattomat ja pesunkestävät JVC-urheilukuulokkeet sopivat talvitreeniin

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin JVC:n langattomat urheilukuulokkeet, jotka on suunnattu ahkeralle kuntoilijalle. Pesua kestävät tulppakuulokkeet pysyvät päässä kovassakin menossa.

JVCsport-bw_thumb

JVC HA-EBT5 -urheilukuulokkeet ovat saatavilla 109 euron kuluttajahintaan.

Kovaa ja paljon treenaavalle kuntoilijalle hyvien musiikkikuulokkeiden löytäminen on ongelmallista. Useimmat kuulokemallit eivät pysy päässä reippaasti liikkuvalla käyttäjällä. Myöskään useimpia kuulokkeita ei ole suojattu kosteutta tai hikoilua vastaan. Langattomat JVC HA-EBT5 -urheilukuulokkeet ovatkin sarallaan erinomainen valinta jokaiselle aktiiviliikkujalle.

Bluetooth-tekniikalla langattomasti toimivat JVC-urheilukuulokkeet toistavat ääntä selkeästi ja tarkasti. Kuulokkeiden mikrofonin ansiosta ne soveltuvat myös puhelimeen vastaamiseen. Toimintopainikkeilla sujuu puheluiden vastaanottaminen ja kappaleiden hallinta.

Äärimmäisen keveät urheilukuulokkeet painavat vain 15 grammaa, minkä ansiosta niitä hädin tuskin huomaa päässä. Ainutlaatuisten kumisten korvakoukkujen ansiosta kuulokkeet pysyvät päässä kovassakin liikkeessä.

Äänenvaimennustekniikan ansiosta kuulokkeet vaimentavat taustamelua tehokkaasti. Kuulokkeet kuitenkin päästävät läpi matalat äänet, kuten esimerkiksi auton käyntiäänen. Tämä lisää kuulokkeiden käyttöturvallisuutta liikenteessä.

IPX4-standardin mukaisesti suojatut urheilukuulokkeet kestävät pölyä, likaa, kosteutta ja hikoilua. Kosteussuojauksen ansiosta kuulokkeet voi huoletta pestä hanan alla tarpeen vaatiessa.

Langattomat kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa neljä ja puoli tuntia yhtäjaksoisessa käytössä. Kuulokkeet ladataan mukana tulevalla usb-kaapelilla, jolla lataus täyteen varaukseen kestää vain kaksi ja puoli tuntia.

Bluetooth-tekniikan ansiosta kuulokkeet on helppo liittää esimerkiksi älypuhelimeen tai tablettilaitteeseen. Kuulokkeita on saatavana neljänä eri värivaihtoehtona eli punaisena, mustana, pinkkinä ja sinisenä. JVC HA-EBT5 -urheilukuulokkeiden mukana tulee kolme erikokoista kumitulppaa eri korvakokojen mukaisesti.

AnaGonda