Digi

Langatonta luovuutta Logitechin Bluetooth-laitteilla

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech julkisti langattoman hiiren ja näppäimistön, jotka voidaan liittää lähes mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen helposti ja langattomasti.

M535BT Lifestyle_5

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard ja M535 Bluetooth Mouse tulevat saataville syys- ja lokakuun aikana 49 ja 39 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

– Elämme luovuuden aikakautta, jossa jokainen voi luoda ja julkaista sisältöä lähes missä vain ja millä laitteella tahansa. Verkkoyhteyksien takia emme ole samalla tavalla sidottuja työskentelemään toimistolla tai konttoreissa kuin ennen. Oma sohva, terassi tai vaikka kahvila voivat toimia luovana työtilana. Logitechin langattomat Bluetooth-laitteet tuovat vapautta luovaan työhön missä vain , kommentoi Logitechin PC-lisälaitteiden kehitysjohtaja Charlotte Johs.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard on Bluetooth-näppäimistö, joka voidaan vaivatta liittää tietokoneeseen, älypuhelimeen ja tablettilaitteeseen. Laitteiden välillä voidaan helposti vaihtaa EasySwitch-painikkeella, joten usean laitteen yhtäaikainen käyttö sujuu helposti. Näppäimistö tunnistaa käytettävän laitteen automaattisesti, joten erilaiset pikakomennot ja erikoisnäppäimet toimivat moitteetta myös laitteen vaihtuessa. Kahdesta mukana tulevasta AAA-paristosta riittää virtaa jopa kahdeksi vuodeksi. Näppäimistöä on saatavana harmaana ja sinisenä.

Logitech M535 Bluetooth Mouse

Logitech M535 Bluetooth Mouse on langaton Bluetooth-hiiri, jolla työskentely onnistuu missä tahansa. Sen tarkka optinen anturi toimii lähes millä alustalla tahansa. Tämän ansiosta pienikokoinen hiiri soveltuu erinomaisesti liikkuvaan käyttöön. Hiiren painikkeet ovat ohjelmoitavissa omien tarpeiden mukaan ja sen tarkka vieritysrulla toimii myös sivusuuntaan. Lisäksi hiiren eleohjauksella voidaan avata Mac-tietokoneiden Mission Control tai Windows 10 -käyttöjärjestelmän tehtävänäkymä. Kumipäällysteen ansiosta hiiri pysyy hyvin kädessä. Virtaa hiirelle riittää yhdestä AA-paristosta jopa kymmeneksi kuukaudeksi. Värivaihtoehtoja ovat sininen ja harmaa.

AnaGonda