Urheilu

Lahden Pelicans julkaisi tärkeitä jatkosopimuksia

Pelicans on tehnyt kahden vuoden jatkosopimukset hyökkääjä Vili Sopasen ja puolustaja Niko Tuhkasen kanssa. Kesken kuluneen kauden joukkueeseen liittyneet Teddy Da Costa ja Miika Roine jatkavat niin ikään ensi syksynä lahtelaisten riveissä yhden kauden sopimuksella.
liiga-pelicans_taustaVili Sopanen, 27, debytoi lahtelaisten liigamiehistössä jo kaudella 2005-2006, jonka jälkeen taitava hyökkääjä on nähty joka kaudella Pelicans-paidassa. Sopanen ehti pelata tällä kaudella vain 23 ottelua, joissa tehoili pisteet 4+7=11, kunnes kausi päättyi loukkaantumiseen joulukuussa. Toissakaudella Sopanen oli lahtelaisten paras pistemies.

Niko Tuhkanen, 26, vakiinnutti toissa kaudella paikkansa Pelicansin takalinjoilla. Viime kaudella Tuhkanen luuti lahtelaisten puolustuksessa 51 ottelua, joissa keräsi tehot 5+10=15.

Teddy Da Costa, 29, ja Miika Roine, 23, hankittiin keväällä paikkaamaan Pelicansin vaikeaa loukkaantumistilannetta ja molemmat miehet lunastivat paikkansa nopeasti ja vakuuttavasti. Da Costa johti viimeiset kierrokset Pelicansin ykkösketjua ja ranskalainen kokosi 18 ottelussa tehot 3+4=7. Roine puolestaan teki viime kaudella Mestiksessä vakuuttavaa jälkeä pelaten yli piste per peli keskiarvolla. Pitkän loukkaantumisen jälkeen kaukaloon palannut Roine ehti edustaa lahtelaisjoukkuetta 12 ottelussa pistesaldolla 1+3=4.

Tällä hetkellä Pelicansilla on 20 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

Saarinen ja Vehviläinen jatkavat valmennustiimissä

Pelicansin ensi kauden valmennusryhmä on kokonaisuudessaan valmis, kun jo viime kaudella mukana olleet Simo Vehviläinen ja Mikko Saarinen jatkavat myös tulevalla kaudella.
Saarinen toimii yhdessä Pasi Nurmisen kanssa Petri Matikaisen apuvalmentajana ja Vehviläinen puolestaan joukkueen videovalmentajana sekä joukkueenjohtajana.

AnaGonda