Digi

LaCie Rugged USB-C tallentaa nopeasti ja luotettavasti

Seagate Technology tuo myyntiin kestävän ja tehokkaan LaCie Rugged USB-C -kiintolevyn paljon liikkuville ammattilaisille. Uuden sukupolven USB-C-liitännän ansiosta se on täydellinen valinta esimerkiksi viime viikolla julkaistun Apple MacBook Pron kumppaniksi.

LaCie Rugged USB-C tulee saataville välittömästi yhden, kahden ja neljän teratavun kapasiteeteilla 149, 219 ja 289 euron kuluttajahinnoin.

LaCie Rugged USB-C tulee saataville välittömästi yhden, kahden ja neljän teratavun kapasiteeteilla 149, 219 ja 289 euron kuluttajahinnoin.

LaCie Rugged -kiintolevymallisto on tullut monille ammattilaisille tutuksi silmäänpistävän oranssisen kumipintansa ansiosta. Tämän kumipehmusteen ja tukevan alumiinikoteloinnin ansiosta Rugged-kiintolevyt kestävät vähintään 1,2 metrin pudotuksen, tonnin painoisen henkilöauton yliajon, rankan vesisateen ja ulkoilman liat. LaCie Rugged -kiintolevyjä on eri versioina myyty jo yli neljä miljoonaa kappaletta.

LaCie Rugged USB-C hyödyntää nopeaa USB 3.1 Gen 1 -liitäntätekniikkaa. Fyysisenä liittimenä kiintolevyssä hyödynnetään nykyaikaista USB-C-liitintä, jonka voi kytkeä molemmin päin. Kiintolevy on yhteensopiva myös USB 3.0 -liitännän kanssa mukana tulevan sovittimen ansiosta.

LaCie Rugged USB-C kykenee siirtämään tiedostoja jopa 130 megatavun sekuntinopeudella, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti myös massiivisten tietomäärien siirtämiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi 4K-tarkkuuden ultrateräväpiirtoiset videot ja ammattitason tarkat valokuvat. Jopa neljän teratavun tallennuskapasiteetti on pakattu vain 400 grammaa painavaan pakettiin, joka ottaa käyttöjännitteensä USB-C-liitännästä.

LaCie -historiavideo
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jokkeri