sunnuntai 21.07.2019  | Johanna, Hanna, Jenni, Jonna, Jenna, Hannele, Hanne, Joanna, Johanna  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Digi

L33T Gaming -pelipöydät vievät pelaamisen uudelle tasolle

kello?!

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on tuonut myyntiin uusia L33T Gaming -pelipöytiä.

L33T Gaming Tournament ja L33T Gaming Tournament PRO ovat saatavana 199 ja 349 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

L33T Gaming Tournament ja L33T Gaming Tournament PRO ovat saatavana 199 ja 349 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Laadukkaista pelituoleistaan tunnettu L33T Gaming laajentaa valikoimaansa pelipöytiin. L33T Gaming Tournament ja L33T Gaming Tournament PRO ovat tukevarakenteisia pelipöytiä kätevillä lisäominaisuuksilla. Näitä ovat säädettävät tukijalat, yhdysrakenteiset led-valot ja johtojen läpiviennit.

Molemmat pöytämallit ovat tyylikkäitä hillityillä metallirakenteillaan. Näyttävä ja katu-uskottava etupaneeli puolestaan korostaa ammattimaisuutta ja kätkee johdot siististi taakseen. L33t Gaming -pöydissä on myös korotetut reunat, joiden ansiosta tavarat pysyvät siististi pöydällä lattialle putoamatta. Molemmissa pöydissä on myös tyylikäs led-valaistus, joka tuo pelaamiseen vahvan tunnelman. PRO-mallissa led-valot ovat sekä pöydän yläosassa että tukijaloissa omina nauhoinaan. Pro-mallin valoissa on myös erillinen katkaisijansa sekä mahdollisuus säätää valojen väriä.

Sekä teräsrakenteinen Tournament-malli että alumiinin ja teräksen yhdistelmästä valmistettu Tournament PRO tarjoavat järkähtämätöntä lujuutta. PRO-mallissa on lisäksi erillinen alumiinitaso pöydän etuosassa, joka toimii esimerkiksi käsinojana pelin aikana.

Korkeussäädettävät pöydät on varustettu molemmissa takakulmissa olevilla johtojen läpivienneillä. Näin sekä näppäimistön ja hiiren että näytön johdot saadaan hienovaraisesti piiloon pois pöydältä tilaa viemästä. Näin arvokas pöytätila voidaan pyhittää itse pelaamiselle ja sen apuvälineille.

L33T Gaming -pelipöytä

Kaikki alkoi innovatiivisten pelituolien kehittelystä. Nykyään L33T-GAMING kehittää monipuolisia pelivarusteita sekä aloittelijoille että kilpapelaajille. L33T-GAMING suunnittelee pelivälineitä pelituoleista ja -pöydistä pelireppuihin ja muihin lisävarusteihin. Tavoitteena kaikessa on täydellinen pelivarustus.

”Leetspeak” on peliyhteisön kieli, jota vain kanssapelaajat voivat ymmärtää ja se on muovautunut laisekseen peli- ja hakkerikulttuurin myötä. Leetspeakin tarina juontuu aina 1980-luvun alkuun, jolloin kirjaimet, numerot ja symbolit sekoittuivat toisiinsa muodostaen oman, nopeamman kielensä. ”L33T” on tämän kielen vastine sanalle elite eli eliitti, joka myös kertoo L33T:n tarkoitusperistä pelaamista ajatellen. Tarkoituksena on tarjota parasta mahdollista pelaajille, jotka haluavat olla lajinsa parhaita.

Lisätietoja

• L33T Gaming -pelipöydästä löytyy TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.