perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Digi

L33T Gaming Encore -pelituoli tarjoaa rentoa peliergonomiaa

kello?!

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on tuonut myyntiin uudenlaisen ja edullisen L33T Gaming Encore -pelituolin. Se tarjoaa verratonta istuinmukavuutta, levollista rentoutta ja hikoilua ehkäisevän pintamateriaalin.

L33T Gaming Encore on saatavana 159 euron kuluttajahintaan.

Videopelaamisessa viihtyminen on kaikki kaikessa. Yksi keskeisiä alueita on ergonomia ja asennon mukavuus. Hyvin pelaajaa tukeva istuin tekee pelaamisesta entistäkin mukavampaa ja ehkäisee erilaisia särky- ja kiputiloja. Näitä saattaa aiheutua, jos pelaa huonossa asennossa pitkään ja yhtäjaksoisesti. L33T Gaming Encore -pelituoli on suunniteltu ergonomia ja mukavuus mielessä, jotta itse pelaaminen voi olla viihtymisen keskiössä.

L33T Gaming Encore -pelituoli on kehitetty tukemaan pelaajaa asennosta riippumatta. Istuimen pehmusteet tukevat istujaa juuri oikealla tavalla. Keinonahkainen pintamateriaali on hengittävää eikä se hiosta. Näin tuoli on helppo pitää puhtaana päivästä toiseen kiivaissakin pelitilanteissa.

Miellyttävän istuinosan lisäksi tuolin käsinojat tukevat käsivarsia ja huolehtivat näin pelaajan ergonomiasta. Istuinosa myös kääntyy kätevästi runkonsa ympäri ja korkeussäätimen ansiosta oikea käyttökorkeus on helppo säätää itselleen sopivaksi. Lisäksi 20 asteen kallistustoiminto on lukittavissa itselleen mukavaan asentoon, joten Encore-pelituoli sopii mainiosti myös puolimakaavaan istumistyyliin.

L33T Gaming Encore -pelituoli on saatavana joko vihreillä tai punaisilla yksityiskohdilla koristettuna. Viiden pyörällä varustetun jalan ansiosta tuoli liikkuu helposti paikasta toiseen.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.