perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Digi

L33T Gaming Elite V3 -pelituoli tuo entistä parempaa ergonomiaa tosipelaajille

kello?!

Aurora Group on tuonut myyntiin uuden ja entistä ergonomisemman L33T Gaming Elite V3 -pelituolin.

L33T Gaming Elite V3 on saatavana 219 euron kuluttajahintaan.

L33T Gaming Elite V3 on valmis taisteluun! Kevyt kilpa-automainen rakenne, mukava muotoilu ja huippulaatuiset osat tekevät pelituolista tosipelaajan tärkeimmän pelivälineen.

L33T Gaming Elite V3 on kunnianosoitus kaikille pelaajille, jotka haluavat laadukkaan pelituolin mistään tinkimättä. Se on täynnä vaativaan pelikäyttöön sopivia ominaisuuksia. Istuinosan ja selkänojan muotoutuva muistivaahtopehmuste lievittää painetta sekä imee ja hajauttaa lämpöä hyvin. Lisäksi istuimessa ja selustassa on tukivyöt, jotka parantavat käyttömukavuutta pitkien pelisessioiden aikana. Pelituolissa on myös ristiselkää ja niskaa tukevat tyynyt. Paksu, kestävä ja hengittävä kangas täydentää täydellisen käyttökokemuksen.

L33T Gaming Elite V3 -pelituoli on saatavana keinonahkaisena tai viileästi hengittävänä kangasversiona. Molemmat versiot ovat saatavana joko vihreillä tai punaisilla yksityiskohdilla.

Katso L33T Gaming Elite V3 -esittelyvideo
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.