Kysy AnaGondalta

Kysy AnaGondalta: Painu h****ttiin…

AnaGonda vastailee jälleen muutamiin lähetettyihin kysymyksiin Kysy AnaGondalta -osioon.

”Lopetatko ja miksi loppuu tämä ilo?”
Nim. Repatus

Vastaus: Olen valitettavasti tullut siihen tulokseen, että ainakin lopetan tämän Kysy AnaGondalta -osion. Toivottavasti näiltä sivuilta löytyy jatkossa myös iloa, jota me kaikki tarvitsemme.

”PAINU HELVETTIIN PELKURIMAINEN HOMONEKKURI, KU ET USKALLA ESIINTYÄ OMALLA VITUN NIMELLÄ!! MINÄ VASTAAN KU KERROT OIKEAN NIMESI! SÄ OLET MINULLE KUOLLUT!!!!!! SUN NIMES O JO TIEDÄN, JOTEN TULOSSA O VERINEN POSTI KOTIISI!”
Nim. Metu Salem Ali Aziz

Vastaus: Näin aluksi totean, että tämä tyyppi ON ITSE PELKURIMAINEN PASKAKASA, kun tekeytyy feikkinimen ja säälittävästi ulkomaalaisen nimen taa. Kuitenkin kirjoittaa kaikki teksti UMPI SUOMENKIELELLÄ. Tähän tekstiin totean yksinkertaisesti, että painukoon tämä Metu Salem Ali Aziz a.k.a Mika Petri Ruohomäki itse helvettiin ja nussimaan vaikka sitä läskistä sinivuokkoa joka saatanan reikään. Tämä vitun pelkurimaisen osoite on Vaalantie 29, Turku. Tämä tyyppi pitäää myös vale-firmaa nimeltä Uniikki Hostingia. Ihan vapaasti lähetä vaan sitä postia, kun siinä niin helvetisti uhoat. Näin lopuksi totean vain, että kirjoituksesi liian henkilökohtaisia asioita, joista tietää ainoastaan vain Mirero, Bahfi ja VITUN Karhu. Joten meneppä itse sinne mielisairaalaan osastolle A1. HAHAH!

Lämpöisiä kaikille, syksyllä sitten nähdään!!

 
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

AnaGonda