Pelinurkka

Kultakiekko sai parissa viikossa platinoinnin

FIGMA on myöntänyt NHL 16 -jääkiekkopelille platinalevyn osoituksena yli 20 000 kappaleen myynnistä PlayStation 4:lle. Myyntiluvut ovat niin sanottuja läpimyyntilukuja eli todellisia myyntimääriä kuluttajille.
NHL-16
– Vilpitön ja nöyrä kiitos kaikille pelaajille ja yhteisöille Suomessa hämmästyttävästä tuesta. Olemme aivan innoissamme, kun tavoitimme tämän virstanpylvään näin nopeasti!, kommentoi EA SPORTSin pohjoismaiden tuotepäällikkö Jon Anning.

Electronic Artsin NHL 16 vie legendaarisen pelisarjan jälleen entistä aidommalle ja realistisemmalle tasolle. Pelin tekemisessä on hyödynnetty aiempaa enemmän faneilta tullutta palautetta. NHL 16:n joukkuepeli tarjoaa verkossa huikeasti paremmat mahdollisuudet todelliseen tiimipeliin ja esimerkiksi kaksi kuuden hengen joukkuetta voi pelata nyt toisiaan vastaan. Niin ikään arvostettu EA Sports Hockey League on tehnyt paluun. Pelattavuutta on selvästi parannettu ja GM-pelitilaa on monipuolistettu. Kokonaisuuden viimeistelevät tarinapohjainen selostus ja autenttiset supertähdet – pudotuspelipartoja unohtamatta!

NHL 16 on saatavilla PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille.

AnaGonda