Urheilu

Kukkoselle kolmen vuoden mittainen jatkosopimus

Oulun Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen on solminut uuden, kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen kasvattiseuransa kanssa.
40312846-kukkonen-lasse600x750_q85_box-144,164,733,900Kaudeksi 2013–2014 Pohjois-Amerikan, Venäjän ja Ruotsin pelivuosiensa jälkeen Ouluun palannut Lasse Kukkonen pelaa uuden sopimuksen myötä Kärppien paidassa aina kevääseen 2019 saakka.

– Todella hyvä fiilis tällä hetkellä. Meillä oli seuran kanssa erittäin sujuvat ja mukavat keskustelut, joissa päästiin nopeasti sopimukseen. Mukava tietää, että saa jatkaa huippuorganisaatiossa, jossa on joka kerta mahdollisuus menestyä, kommentoi Kukkonen sopimuksen syntyä.

Kärppäkapteenin Kukkosen jatko on Kärppien tulevaisuudelle merkittävämpi asia kuin pelkkä yksittäinen pelaajasopimus.

– Tämä sopimus on merkittävä palanen tulevan joukkueen runkoa kasatessa, kun joukkueen kapteeni sitoutuu Kärppiin näin pitkäaikaisella sopimuksella. Se on myös koko seuran tulevaisuuden kannalta tärkeä asia, summaa Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kukkonen on edustanut Liigassa ainoastaan Kärppiä. Kukkosella on vyöllään 402 Liigan runkosarjaottelua, joissa on syntynyt pisteet 50+84. Lisäksi tilillä on 79 playoffs-ottelua pisteillä 10+29.

Kolmen suomenmestaruuden lisäksi 34-vuotias Kukkonen on juhlinut urallaan myös maailmanmestaruutta Leijonien paidassa vuonna 2011. Hänen palkintokaapistaan löytyy myös kolme olympiamitalia sekä MM-hopea ja -pronssi.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda