Urheilu

Kristian Tuohilampi kotiutui sairaalasta

Lauantain K-Vantaa-ottelussa loukkaantunut TUTO-puolustaja Kristian Tuohilampi on päässyt sairaalasta kotiin. Tuohilammen toipuminen jatkuu nyt mahdollisimman hyvissä olosuhteissa eteenpäin.
kristian_tuohilampi-tuto

Kristian Tuohilammen toipuminen jatkuu nyt kotioloissa.
(kuva: Tutohockey.fi)

TUTOn varakapteeni Kristian Tuohilampi joutui lauantaina K-Vantaan Micke-Max Åstenin poikkeuksellisen törkeän taklauksen kohteeksi vain neljä sekuntia ennen pelin ensimmäistä erätaukoa. Åsten taklasi Tuohilammen suoraan selästä laitaan ja sai teostaan seitsemän ottelun pelikiellon. 25-vuotias TUTO-puolustaja vietiin kaukalosta paareilla ambulanssiin ja sairaalaan, jossa hän vietti tarkkailussa kaiken kaikkiaan kolme yötä.

TUTO Hockeyn lääkärien mukaan kyseessä oli todellinen läheltä piti -tilanne ja oli lopulta onni, ettei Tuohilammelle käynyt pahemmin. Kysymyksessä on kuitenkin erittäin kova pään ja niskan alueen vamma ja nyt miehen toipuminen jatkuu päivä kerrallaan kotioloissa.

”OLO ON HYVÄ”
Vielä tähän päivään asti tilanne näytti todella vakavalta, mutta lopulta saatiin huojentavia uutisia. Kristian voi olosuhteisiin nähden hyvin ja haluaa kiittää TUTO Hockeyn kannattajia ja koko muuta jääkiekkoperhettä saamastaan tuesta.

– Olo on hyvä, kiitos kaikille tuesta ja suuri kiitos hoitohenkilökunnalle, Tuohilampi sanoo.

TUTO Hockey auttaa tästä eteenpäin varakapteeniaan toipumisessa kaikin mahdollisin tavoin ja toivoo näkevänsä Tuohilammen mahdollisimman pian takaisin kaukalossa. Pelaajien turvallisuuteen liittyviin asioihin on kuitenkin viimeistään nyt kiinnitettävä entistäkin enemmän huomiota, jotta vastaavanlaisilta tai jopa vielä pahemmilta tapauksilta vältyttäisiin tulevaisuudessa.

ISMO LEHKOSELLE TOIMITSIJAKIELTOA JA TUTOLLE SAKKOJA
TUTO Hockeyn päävalmentaja Ismo Lehkonen on saanut kolmen ottelun toimitsijakiellon toistuvasta erotuomaritoiminnan ja kurinpidon julkisesta arvostelusta. Samasta syystä TUTOlle määrättiin 1000 euron taloudellinen sanktio.

”Kurinpito ryhmä katsoo, että valmentaja Ismo Lehkonen on TUTO Hockey:n edustajana kommentoinut erotuomari- ja kurinpitotoimintaa toistuvasti tavalla, joka ei ole Jääkiekon Sarjaseurat ry:n sopiman käytännön mukaista.”

Lehkonen on toimitsijakiellossa kuluvan viikon otteluista Peliittoja, KooKoota ja K-Vantaata vastaan.

Lue raportti rangaistuksista kokonaisuudessaan TÄSTÄ.

Kuva: Tutohockey.fi

AnaGonda