maanantai 20.05.2019  | Lilja, Karoliina, Lilli Kaatuneitten muistopäivä Kaatuneitten muistopäivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Kotimaista väriä Just Dance -tanssipelin finaaleissa Brasiliassa

kello?!

Ubisoft järjestää Just Dance -tanssipelisarjan ympärille Just Dance World Cup 2019 -kisan.
Maailmanlaajuiset Just Dance World Cup 2019 -karsintakisat ovat päättyneet ja suomalainen Aleksanteri ”TheAllu97” Landströmin on päässyt mukaan kansainväliseen tanssifinaaliin.

Just Dance World Cup 2019 -karsintakisaan osallistui kaikkiaan yli 2 700 tanssijaa ympäri maailmaa. Näistä kaikista jatkoon pääsi vain 18 tanssijaa, joista Landström edustaa ainoana kaikkia Pohjoismaita. Heinäkuussa alkaneiden verkkokarsintojen jälkeen TheAllu97-nimimerkillä esiintyvä tanssija nujersi kaikki pohjoismaiset kisakumppaninsa ja pääsi maailmanlistoilla 30 parhaan tanssijan joukkoon. World Cup -kisoissa hän on nyt 18 viimeisen kisaajan joukossa. Kisan loppuhuipennus järjestetään Brasiliassa alkuvuodesta 2019.

Lokakuussa Just Dance -pelisarja saa jatkoa Just Dance 2019 -pelin voimalla. Se sisältää 40 tulikuumaa hittibiisiä, jotka vaihtelevat tutuista tanssikappaleista moderneihin kpop-klassikoihin. Tällaisia ovat esimerkiksi Bruno Marsin ja Cardi B:n Finesse (Remix) -listahitti sekä BIGBANG-yhtyeen menevä Bang Bang Bang -kappale. Mukana tulevien kappaleiden ohella musiikkia on saatavilla lisää Just Dance Unlimited -palvelusta, joka sisältää yli 400 lisäbiisiä. Just Dance Unlimited -palvelu on saatavilla Nintendo Switch-, Wii U-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Just Dance 2019 julkaistaan Nintendo Switch-, Wii U-, Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille 25. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.