Pelinurkka

Kotimaisittain tuttu Valtra näyttävästi esillä maatilatöissä

Farming Simulator 17 -juttusarjassa on tuotu esille pelisarjan uusia ominaisuuksia, kuten ensimmäistä kertaa mukana olevat porsaat ja junat.
fs17_art_valtra
Tällä kertaa Farming Simulator 17 -juttusarja nostetaan esille maatilasimulaation uudet merkit ja laitteet, joissa onkin kiinnostavasti mukana myös kotimaisittain tuttu Valtra.

Yksi isoimmista lisäyksistä pelisarjan tuttuihin työkone- ja laitevalikoimiin on AGCO-yhtiön valmistamat tuotemerkit. Näihin kuuluvat Valtra (T-sarja), Fendt (900 Vario -sarja), Massey Ferguson (8700-sarja) ja Challenger (MT800E-sarja). Näistä etenkin Valtra lienee monille tuttu merkki jo lapsuuden ajoilta. Nykyään tämä vuonna 1951 perustettu yritys valmistaa traktoreita ja työkoneita Suomen lisäksi Brasiliassa.

Farming Simulator 17 -pelissä on vahva painotus peltojen hoitamisella, joka onkin ensiluokkaisen tärkeää tulevan sadonkorjuun kannalta. Pellot tulee kyntää säännönmukaisesti, jotta ne tarjoavat mahdollisimman hyvän kasvualustan erilaisille viljelykasveille. Uutena lisälaitetyyppinä tulevat multaimet, joilla viljelysten kunnossapito helpottuu entisestään. Kun ylimääräiset rikkaruohot saavat kerralla kyytiä, viljelysmaa pysyy helpommin hyväkuntoisena.

Myös eläintenhoitoon on tarjolla uusia laitteita. Esimerkiksi heinän ja juomaveden tarjoamiselle löytyy useita eri vaihtoehtoja, joita ei ole pelisarjassa aiemmin nähty. Samoin eläinten kuljettamiselle on tarjolla entistä enemmän vaihtoehtoja. Farming Simulator 17 tarjoaakin kaikkien aikojen monipuolisimman virtuaalisen maatalouselämyksen.

Farming Simulator 17 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 25. lokakuuta 49 ja 35 euron kuluttajahinnoin. Pelistä tulee saataville myös Collector’s Edition -erikoispainos PC-tietokoneille. Se sisältää itse pelin lisäksi Valtra-traktorin miniatyyrin, upeasti painetun The Art of Modding -kirjan, pelin tekemisestä ja pelin modaamisesta kertovan videon ja paljon muuta keräilytavaraa ja ladattavaa lisämateriaalia. Farming Simulator 17 Collector’s Editionin kuluttajahinta on 49 euroa. Hinnat sisältävät 24

Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jokkeri