Urheilu

Kotikylän pojat aloittavat pelaajajulkistukset

Suomi-sarjassa pelaava Joensuun Jokipojat julkistivat pelaajiaan kotikylän pojilla.

JokipojatlogouusiSamu Pitkänen, 26, pelasi viime kaudella Mestistä Kajaanin Hokin paidassa 35 ottelua 4+5 tehoin ja käväisi pelaamassa myös TUTO Hockey:n paidassa 4 ottelua 0+0 tehoin. Hän on erittäin energinen ja työteliäs Joensuulainen pelaaja, joka tulee vahvistamaan kotikylän joukkuetta ilosin mielin.

Ville Halonen, 24, pelasi viime kaudellakin Jokipoikien riveissä 38 ottelua 1+2 tehoin. Hän on Jokipoikien juniorimyllyn helmi ja näin ollen hän jatkaa kasvattajaseuransa riveissä tulevankin kauden.

Jesse Jormanainen, 23, kävi hakemassa Kuopiosta peli tuntumaan yhden kauden ajan. Hän on energinen ja työteliäs pelaaja ja ottaa varmasti paikkansa katsojien sydämmessä.

Puolustaja Jere Niemelä, 24, pelasi viime kauden Nokian PYRY:n riveissä 33 ottelua 1+6 tehoin. Hän palaa takaisin mielellään kasvattajaseuran Jokipoikien vahvuuteen. Jarkko Immosen lopettaessa Joensuulainen yleisö kaipaa uutta puolustuspään legendaarista sankaria. Onko se Jere? Se selviää tulevan kauden Suomi-sarjan otteluissa.

 

AnaGonda