Jääkiekko

KOOVEE solmi sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa

Tampereen KOOVEE julkaisi tiistaina kolme uuden pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle.
Tulevan Mestis-kauden alla Tampereen KOOVEE solmi kolme uuden pelaajan kanssa pelaajasopimusta.
Tänään tiistaina Tampereen KOOVEE julkaisi kolme uutta pelaajasopimusta. Joukkue saa vahvistusta maalinsuulle SaiPan A-nuorista Kristian Tammisen sekä hyökkäyskalusto kasvoi LeKistä Aleksi Luhtalammella ja Slovakia liigan HK 32 Liptovsky Mikulasin miehistöstä Miika Heikkilällä.

19-vuotias Kristian Tamminen on tamperelaisten Tapparan ja Ilveksen kiekkokoulujen kasvatti. Tampereelta hän lähti Lappeenrannan SaiPan paitaan kaudella 2017-18. Viime kaudella hän torjui SaiPan A-nuorissa runkosarjassa 31 ottelua torjuntaprosentilla 90,0. Hän on nuori ja hyvin motivoitunut maalivahti, joka hakee nostetta uralleen ja haluaa tulevaisuudessa ntaa liigajoukkueen paitaa päällä.

Hyökkääjä Aleksi Luhtalampi, 25, tunnetaan kovana aloittajana sekä luotettavana omanpäänpelaajana, varmasti sama linja jatkuu myös KOOVEEn miehistössä. Luhtalammeltaa odotetaan onnistumisia myös hyökkäyspäässä. 231 Mestisottelun kokemuksella odotetaan myös johtajuutta kentällä sekä joukkueen sisällä. Hän oli toissakaudella voittamassa kultaa ja viimekaudella hopeaa KeuPa HT:n paidassa, joten kokemusta häneltä löytyy finaaliotteluista.

HPK:n kiekkokoulun käynyt 27-vuotias Miika Heikkilä liittyy yksivuotisella sopimuksella KOOVEEn miehistöön Slovakia liigan HK 32 Liptovsky Mikulasta. Viime kaudella HK 32 Liptovsky Mikulasin riveissä hän kiekkoili 21 runkosarjaottelua tehoin 3+5. Häneltä löytyy kaikkiaan Mestisotteluita 125 (41+43) sekä Liigaotteluita kaikkiaan 96 ottelua tehoin 5+5. Mestiksessä hän on edustanut KeuPa HT:n lisäksi myös Peliittoja ja LeKiä. Liigakokemusta häneltä löytyy Tapparan, Pelicansien ja KooKoon riveistä. Heikkilä tuo KOOVEEn miehistöön kokemusta kaukaloon sekä pukukoppiin. Hän tähtää takaisin liigatasolle kahden ulkomailla vietytetyn kauden jälkeen.

Vixi