sunnuntai 15.09.2019  | Sirpa  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

KooKoo vahvistuu hyökkääjä Kyle Platzerilla

kello?!

Liiga-joukkue KooKoo vahvistaa rivejään kanadalaishyökkääjä Kyle Plazerilla yksivuotisella sopimuksella.
Liigassa pelaava KooKoo on vahvistanut rivejään kanadalaisella keskushyökkääjä Kyle Platzerilla, 24. Tuore sopimus kattaa tulevan Liiga-kauden 2019–2020.

Platzer on kiekkoillut viime kaudet Pohjois-Amerikassa AHL-kaukaloissa 147 ottelua tehoin 17+62=43. ja ECHL-kaukaloissa 78 ottelua tehoin 32+47=79. NHL-joukkue Edmonton Oilers varasi Platzerin NHL:ään kesällä 2013 varaustilaisuuden neljännellä kierroksella ja kaikkiaan 96. pelaajana.

Viime kaudella Florida Everbladesin paidassa ECHL:ssä Platzer nakutti 58 ottelussa 24 maalia ja antoi 33 maaliin johtanutta syöttöä. Yhteensä 57 tehopisteellä Platzer oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies.

Ennen AHL- ja ECHL-pestejään Platzer pelasi Kanadan juniorisarja OHL:ssä ja juhli sen mestaruutta London Knightsin paidassa keväällä 2013.

– Kyle on pelannut Edmontonin organisaatiossa NHL-tulokassopimuksen läpi. Nyt hän on erittäin innoissaan mahdollisuudesta siirtyä Liigaan kehittymään edelleen pelaajana, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen seuran tiedotteessa.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.