Urheilu

Kokkolan Hermeksessa harvennusta

Maanantaina jatkuvissa harjoituksissa Kokkolan Hermeksen mukana eivät enää ole puolustajat Edmunds Augstkalns, Topi Malkamäki eikä hyökkääjä Matti Kivisilta.
hermes_mestis-thumb
Latvialaispuolustaja Edmunds Augstkalns liittyi joukkkueeseen kuukauden koeajalla ja lopulta päätös oli että sopimusta ei jatketa koeajan jälkeen.

-Mielenkiintoinen pelaaja ja hyvät ennakkotiedotkin saatiin pelaajasta. KHL- joukkueen mukana viime kaudella ja MHL:ssa hyvä kausi. Ei vain riittänyt luistelu meidän vaatimuksiin, eikä olisi ollut meillä odotetun roolin pelaaja.

Topi Malkamäki puolestaan päätti keskittyä opintoihinsa Ammattikorkeakoulussa ja jättää jääkiekon kokonaan ainakin opiskelujen ajaksi.

-Topi oli miettinyt asiaa pitkään ja ensimmäisen koulupäivän jälkeen oli päättänyt että keskittyy nyt vain opintoihinsa. Harmi seuran kannalta, sillä tavoitteena on nostaa lähitulevaisuudessa pohjanmaan omavaraisuusastetta myös pelaavassa kokoonpanossa ja Topi hyvänä kiekollisena puolustajana olisi ollut yksi mahdollisuus tulevina kausina.

Myös kuukauden koeajalla ollut hyökkääjä Matti Kivisilta purki sopimuksensa oma-aloitteisesti.

-Kivisillan ajatus omasta roolista ei vastannut meidän ajatusta ja näin ollen päätös oli helppo. Muuten olimme tyytyväisiä pelaajan työmoraaliin ja esityksiin omassa roolissaan kuukauden aikana, Hermeksen urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen päättää.

AnaGonda