Jääkiekko

Kokenut puolustaja Kalle Kaijomaa TUTO Hockeyn riveihin

Kokenut puolustaja Kalle Kaijomaa vahvistaa TUTO Hockeyn takalinjoja tammikuun ajaksi.
Joensuulaislähtöinen puolustaja Kalle Kaijomaa, 35, liittyy TUTOn vahvuuteen tammikuun loppuun asti kestävällä sopimuksella. Sopimuksessa on ulkomaan siirron mahdollistama pykälä.

Hän on urallaan kiekkoillut SM-liigassa yli 400 ottelua, mutta debytoi TUTO Hockeyn paidasta huomenna keskiviikkona, kun TUTO Hockey kohtaa kotiyleisön edessä Heinolan Peliitat. Kaijomaa on innoissaan päästessään taas pelaamaan.

Olen kiitollinen ja iloinen TUTOlle, että saan mahdollisuuden pelata 13 kuukauden tauon jälkeen. Olen treenannut joukkueen mukana nyt kaksi viikkoa. Jo tässä ajassa olen huomannut, että joukkueella on keskenään todella hyvä meininki. On ollut myös todella mukavaa päästä kuuntelemaan nuorempien juttuja, kun viimeisen 6 kuukauden aikana on treenannut pääosin yksin, kommentoi Kaijomaa TUTOn kotisivujen uutisessa.

TUTO Hockeyn päävalmentaja Antti Virtanen on myös tyytyväinen saadessaan kokeneen pelimiehen joukkueeseen.

– Saadaan iso kauhallinen kokemusta joukkueeseen. Kaijomaa on kiekollinen puolustaja, joka tuo myös vaihtoehtoja ylivoimaan. Hänellä on pitkä tauko peleistä loukkaantumisen vuoksi, joten etenemme rauhassa rasituksen suhteen.

Kalle Kaijomaa

puolustaja
• Syntymäaika ja -paikka: 01. kesäkuuta 1984, Joensuu
• Pituus ja paino: 187 cm / 91 kg
• Kätisyys: Left
• Sopimus: tammikuun loppuun asti

Vixi