Musiikki

Klamydia juhlii syksyllä näyttävästi kolmea vuosikymmentään

Legendaarinen suomalaisyhtye Klamydia täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 30 vuotta.

Klamydia: (vas.) Riku Purtola, Vesku Jokinen, Sami Kohtamäki ja Jari Helin. (kuva: Jussi Kilponen)

Legendaarinen suomalaisyhtye Klamydia juhlistaa kunnioittavasti 30 vuotta isosti syksyllä ja tekee spesiaalikeikkoja usealla paikkakunnalla. Näillä keikoilla lavalle nousevat nykykokoonpanon lisäksi kaikki yhtyeessä uran varrella soittaneet jäsenet. Tulevilla keikoilla kuullaan myös lisäksi harvinaisuuksia, joita ei Klamydian keikoilla muuten ole totuttu kuulemaan. Lisäksi järjestetään juhlaristeily Baltic Princessillä Turku–Tukholma välillä. Risteilyllä Klamydia esiintyy normaalilla kokoonpanolla esittäen kuitenkin nipun harvinaisuuksia keikkasetissään. Laivalle paluun tekee 25-vuotisristeilylläkin esiintynyt Tippuri duo, joka esittää Klamydia-klassikoita akustisesti.

– On aivan helvetin mahtavaa nousta kaikkien bändissä soittaneiden ukkojen kanssa samalle stagelle jälleen kerran. Sen tiedän, että joka jätkä nauttii näistä keikoista aivan täpöllä. Enää ei todellakaan olla nuoria, mutta ollaan perkele aina vaan iskussa! Tulkaa pistämään kunnolla ranttaliksi koko Klamydia-köörin kanssa!, toteaa Klamydia -yhtyeen laulaja Vesku Jokinen tiedotteessa.

Syksyn 30V-juhlakeikat – Klamydia

Pe 19.10. Pakkahuone, Tampere
La 20.10. Kaapelitehdas, Helsinki
Pe 09.11. Messukeskus XXL-Mössö, Lahti (mukana mm. Popeda)
La 24.11. Jäähalli Polarsound, Vaasa
La 01.12. Baltic Princess, Turku–Tukholma

Lipput tulevat myyntiin perjantaina 9.3. kello 9.00.

Syksyn Klamydia 30v-juhlakeikat ja risteily! Juhlakeikoilla mukana kaikki Klamydian riveissä soittaneet jäsenet ja kokoonpanot! Juhlaristeilyllä erikoissetti nykyisellä kokoonpanolla!

Jokkeri