Urheilu

Kim Törnström HCIK:n maalille!

HCIK:n puolustuspelin varmistajaksi, alakerran lukoksi ja maalin suulle, tolppien väliin liukuu tulevalla kaudella Kim Törnström. Putket ja patjat jalkoihin sekä maski päähän ja ”pleksinä” maaliverkon eteen.

kim_tornstrom-tuto

Kim Törnström vartio ensi kaudella Kaarina Indians maalilla. (kuva: hcindianskaarina.com)

Näinkö tää homma menee Kaarinassa, Kim? Kyllä kyllä… Tavoite mulla on selkeä, jokainen kiekko kiinni ja sillä tavoin annetaan intiaaneille mahdollisuus voittoon. Olet pitänyt viime kaudella taukoa? Jep jep, se oli vähän niin kuin akkujen latausta ja suoraan sanottuna, teki pir.. hyvää. Henkisellä puolella tuli mietittyä vähän muitakin juttuja kuin hokia. Nyt on taas virtaa, intoo ja halui ihan tautisesti. Ja odotan jo kuumeisesti tulevia harkkapelejä sekä sarjan alkua. Mitäs pidät nykyisestä joukkueestasi? Kesän omatoimijakson jälkeen, kun tultiin hallille, yllätyin oikeestaan jonkin verran joukkueen yhtenäisyydestä. Heti ekasta jäästä lähtien tekeminen on ollut huikeaa, vauhdikasta ja into paistaa jätkien naamalta. Välillä tuntuu, että vauhtia on kuin ”änärijäillä”, siis ihan tautisesti. Nyt parin viikon reenaamisen jälkeen alkaa touhu joukkueen sisällä näyttää jo pikkaisen lätkäjoukkueelta, toki onhan sarjan alkuun vielä matkaa.

Kopissa ja joukkueen roolituksissa Kimin rooli tulee takuulla olemaan aika iso. Kuuluuhan hän joukkueen kokeneeseen kaartiin ja tulee varmasti antamaan hyviä tipsejä nuorille inkkareille.

Porvoolainen puolustaja 22-vuotias Rikhard Venninen pelasi viime kaudella HCK:n paidassa. Hän teki Kaarina Indiansin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

kuva: hcindianskaarina.com
Kaarina Indians tiedote & juttuun lisätty kello 12:20 Rikhard Vennisen sopimus.

AnaGonda