Urheilu

Kiekkolegenda TUTO Hockeyn penkin taakse

TUTO Hockey valmennusryhmä vahvistuu pitkän linjan kiekkomiehellä, kun Marko Kiprusoff nimettiin seuran apuvalmentajaksi.
marko kiprusoff tps puolustaja jääkiekko
Pitkän peliuran TPS:n paidassa tehnyt ja maailmanmestari Marko Kiprusoff, 43, siirtyy ensi kaudeksi TUTO Hockeyn apulaisvalmentajaksi. Viime kaudella Kiprusoff oli apulaisvalmentaja sekä TPS:n edustusjoukkueessa että A-junioreissa.

– Meille oli erittäin tärkeää, että löydämme valmennukseen oikean miehen loistavaa työtä tehneen Hermanni Vidmanin korvaajaksi. Katsoimme tilannetta kesän ajan rauhassa ja Ismo Lehkosen kanssa käymiemme keskusteluiden jälkeen näimme Kiprusoffin parhaana vaihtoehtona, kertoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

– Kiprusoffin kanssa käydyt keskustelut etenivät erittäin nopeasti johtuen molempien osapuolien innostuneesta asenteesta yhteistyötä kohtaan. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme näin kokeneen ja meritoituneen kiekkomiehen valmennusryhmäämme.

Kiprusoffin lisäksi TUTO tiedotti, että joukkueen pelianalyytikkona toiminut Eero Mört jatkaa tehtävissään. Uutena kasvona valmennukseen liittyy Sami Koskinen, jonka vastuulla on joukkueen oheisharjoittelu ja hän toimii myös A-nuorten fysiikkavalmentajana.

AnaGonda