Digi

KidzSafe-äänentoistotuotteet ehkäisevät lasten kuulovaurioita

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin KidzSafe-kuulokkeet ja -matkakaiuttimet, jotka suojelevat käyttäjiensä korvia liian kovalta äänenvoimakkuudelta.

KidSafe-thumbs610x300

KidzSafe D.I.Y. Headphone, KidzSafe D.I.Y. Earbuds, KidzSafe D.I.Y. Wireless Speaker ja KidzSafe D.I.Y. Speaker Case ovat myynnissä 34,90, 19,90, 49,90 ja 29,90 kuluttajahinnoin.

Lapsiystävälliset KidzSafe-tuotteet voidaan helposti räätälöidä käyttäjän haluamiksi mukana tulevien tarrojen ja värikkäiden tarvikkeiden avulla. Kaikki tuotteet on lisäksi helposti nimikoitavissa käyttäjän omalla nimellä.

Musiikkia kuunneltaessa on helppo erehtyä säätämään äänenvoimakkuutta liian lujaksi. Liian kovaa soiva ääni kuitenkin aiheuttaa helposti kuulovaurioita etenkin pitkäkestoisessa käytössä. Siinä missä useimmat äänilähteet kykenevät jopa reilusti yli sadan desibelin äänenvoimakkuuteen, KidzSafe-äänentoistotuotteet rajoittavat toiston voimakkuuden turvallisen 85 desibelin tasolle. Näin ehkäistään kuulovaurioita ja vähennetään ikävää tinnitusta.

“KidzSafe-tuotteet soivat korkeatasoisella äänenlaadulla, mutta turvallisen äänenvoimakkuuden rajoissa”, kommentoi KidzSafen markkinointijohtaja Danielle Jones. ”Siinä missä turvallisuus vetoaa vanhempiin, haluamme yhtäältä tuoda lapsille mieluisan vaihtoehdon muokattavuuden ja askartelun muodossa. Lapset voivat ilmaista itseään hauskojen värivaihtoehtojen ja tarrojen avulla.”

KidzSafe D.I.Y. Headphone

Neljällä eri värivaihtoehdolla (pinkki, sininen, harmaa ja purppura) saatavana olevat langattomat kuulokkeet suorastaan kutsuvat lapsia askartelemaan niiden kanssa. Kuulokepakettiin kuuluu yli 50 erilaista hauskaa tarraa, joilla jokainen voi räätälöidä kuulokkeensa halutulla tavalla.

Mukaan kuuluvat sekä neljät värikkäät ja vaihdettavat kuulokeosat, kaksi värikästä johtovaihtoehtoa että hauska säilytyspussi kuulokkeille johtoineen. Laadukkaat 40 millimetrin kuuloke-elementit toistavat ääntä kirkkaasti, mutta turvallisella äänenvoimakkuudella. Kuulokepanta on säädettävissä tarpeen mukaan.

KidzSafe D.I.Y. Earbuds

KidzSafe D.I.Y. Earbuds -tulppakuulokkeet ovat täydellinen vaihtoehto lapsen musiikin kuunteluun. Mallistosta löytyy väri- ja kuvavaihtoehdot erikseen tytöille ja pojille. Kaksiväriset tulppakuulokkeet soivat kirkkaasti, mutta äänenvoimakkuus on rajattu 85 desibeliin.

Tulppakuulokkeiden mukana tulee kuusitoista hauskaa tarraa, kolme silikonitulppaparia ja räätälöitävä kantopussi varusteille. Tarroilla ja silikonitulpilla kuulokkeiden koristelu käy kädenkäänteessä ja oman nimenkin voi kirjoittaa suoraan kantopussiin.

KidzSafe D.I.Y. Wireless Speaker

Roiskesuojattu (IPX4) KidzSafe D.I.Y. Wireless Speaker on sisä- ja ulkokäyttöön sopiva langaton matkakaiutin turvallisella äänenvoimakkuudella. Kaiuttimessa on toimintopainikkeet kappaleen toistolle ja keskeyttämiselle, kappaleesta toiseen siirtymiselle, äänenvoimakkuudelle ja puhelimeen vastaamiselle. Kaiuttimen litiumioniakku kykenee jopa viiden tunnin yhtäjaksoiseen äänentoistoon.

Bluetooth 3.0 -tekniikalla toimivan matkakaiuttimen käyttösäde on jopa 10 metriä ja kaiutin on helppo kiinnittää lähes mihin tahansa mukana tulevilla kiinnityslenkeillä. Mukaan kuuluu kaksi värikästä silikonisuojarengasta, irrotettava imukuppikiinnitys ja USB-laturi.

KidzSafe D.I.Y. Speaker Case

D.I.Y. Speaker Case on kätevä ja kestävä kuljetuskotelo älypuhelimille ja mp3-soittimille. Kotelon yhdysrakenteinen 36 millimetrin kaiutinelementti toistaa ääntä tarkasti, mutta turvallisella äänenvoimakkuudella.

Kahtena eri väriyhdistelmänä saatavilla olevan kotelon mukana tulee kaksi kiinnityslenkkiä sekä yli 50 erilaista hauskaa ja värikästä tarraa, joilla kotelon voi räätälöidä haluamallaan tavalla.

AnaGonda