Urheilu

KHL: Jokerihyökkäys vahvistuu Antti Pihlströmillä

KHL-joukkue Helsingin Jokerit on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Antti Pihlströmin kanssa.

Antti Pihlström on tuttu näky maajoukkuepaidassakin.

Antti Pihlström on tuttu näky maajoukkuepaidassakin.

31-vuotias Antti Pihlström liittyy Helsingin Jokereiden miehistöön. Pihlströmin sopimus kattaa myös ensi kauden Jokereiden rivistössä.

Pihlström pelasi alkukauden Sveitsin liigaa Fribourgin joukkueessa kymmenen ottelua tehoin 3+1=4. Sitä ennen hän pelasi viisi kautta edusti KHL:ssä Salavat Julajev Ufaa ja TsSKA Moskovaa. Pihlström on ollut myös Leijonien luottopelaaja useissa maajoukkueturnauksissa.

-Pihlström tuo joukkueeseemme energiaa, kokemusta, luonnetta ja nopeutta. Hän on esiintynyt KHL:ssä huippujoukkueissa ja maajoukkueessa arvoturnauksissa isoissa peleissä ja pystynyt aina pelaamaan korkealla tasolla,kuvaili Jokereiden GM Jari Kurri seuran verkkosivuilla.

Hän pelasi juniori-ikäisenä kaksi kautta Jokereissa ja voitti B-nuorten SM-kultaa. Hän on edustanut aikuisiällä Bluesia, SaiPaa, HPK:ta ja JYPiä. Liigassa hän on pelannut kaikkiaan 360 ottelua, joissa ovat syntyneet tehot 80+96=176. Pihström on pelannut urallaan myös 54 NHL-ottelua Nashville Predatorsin paidassa ja edustanut yhdellä kaudella Ruotsin liigan Färjestadia.

Pihlström liittyy joukkueen vahvuuteen, kun KHL:n pakollinen lääkärintarkastus ja muun muassa viisumiasiat on saatu tehtyä. Hän ei pelaa vielä tiistain vierasottelussa TsSKA Moskovaa vastaan. Hyökkääjän pelinumero on 41.

Jokkeri