Urheilu

KeuPa HT:lle täydennystä valmennusryhmään ja try out –pelaajia

KeuPa HT:n tulevan kauden apuvalmentajaksi on kiinnitetty 30-vuotias Mikko Heiskanen. Keuruulaiselle kiekkoyleisölle tuttu Heiskanen toimii päävalmentaja Ville Niemisen oikeana kätenä ja vastaa mm. puolustajien peluutuksesta.
keupaht_mestis-thumb
Tulevan kauden apuvalmentaja Mikko Heiskanen pelasi KeuPa HT:n paidassa Suomi-sarjaa yhteensä 51 ottelun verran voittaen kaksi kertaa Suomi-sarjan mestaruuden. Lisäksi mieheltä löytyy pelikokemusta mm. Mestiksestä ja SM-liigasta. Peliuransa Heiskanen päätti viime kevääseen.

Maalivahtivalmennuksesta tulevalla kaudella vastaa niin ikään entinen KeuPa-pelaaja Simo Karpeeki. Karpeekilla on kokemusta maalivahtien valmennuksesta Rauman Lukon organisaatiosta.

Keni Karalahti ja Roope NIskanen try out-sopimuksella KeuPa HT:n

23-vuotias Keni Karalahti on varsin mielenkiintoinen nimi, sillä miehen isoveli on suomalaiselle kiekkoyleisölle tuttu puolustaja-ikoni Jere Karalahti. Veljensä tavoin Keni on isokoinen oikeakäsi alhaalla pelaava kovaotteinen puolustaja.

20-vuotias Roope Niskanen on puolestaan Ilveksen juniorimyllyn läpi käynyt vahvalla liikkeellä varustettu hyökkääjä.

Molempien miesten tilannetta tarkastellaan viikko kerrallaan.

Lisäksi KeuPa HT:n harjoitusringissä mukana viilettää viime kaudella Lukossa ja Pelicansissa liigaa pelannut ja Keuruullakin kolme peliä lainalla piipahtanut puolustaja Antti Jaatinen.

AnaGonda