Urheilu

Ketterä pestasi nuoren latvialaishyökkääjän

Suomi-sarjassa pelaava Imatran Ketterä on vahvistanut hyökkäystään latvialaispelaajalla Rudolf Maslovskisilla.
imatran-kettera20-vuotias latvialaishyökkääjä Rudolfs Maslovskis liittyy joulutaukoon asti ulottuvalla sopimuksella Suomi-sarjassa pelaavan Imatran Ketterän hyökkäykseen. Sopimuksen mahdollista jatkoa katsotaan myöhemmin.

Maslovskis on pienikokoinen hyökkääjä 170 senttinen ja 70 kiloinen. Maslovskis pelasi tämän kauden alun Latvian pääsarjassa HK Liepajan joukkueessa kuusi ottelua tehopistein 6+11=17. Hän on viime vuodet kuulunut Latvian nuorten maajoukkueiden vakiokalustoon ja pelannut yhteensä 47 ottelua U18 ja U20 maajoukkueissa. Viime kaudella Maslovskis teki debyyttinsä myös Latvian miesten maajoukkueessa.

Edelliset kolme kautta hän on edustanut KHL seura Riian Dinamon juniori- ja farmijoukkuetta HK Rigaa Venäjän junioriliiga MHL:ssä. 96 runkosarjan ottelussa hän on kerännyt tehot 31+57=88, ja 16 playoff-ottelussa tehopisteet 7+6=13.

Maslovskis saapui Imatralle maanantaina ja on ensimmäisen kerran hyökkääjäpulasta kärsivän Ketterän mukana vierasotteluissa Naantalissa ja Kaarinassa ensi viikonloppuna.

AnaGonda