Urheilu

Ketterä kaksi kovaa vahvistusta

Suomi-sarjajoukkue Imatran Ketterä on kiinnittänyt riveihinsä kaksi ulkomaalaisvahvistusta.
imatran-ketteraSlovakialaishyökkääjä Ondrej Mikula, 28, ja latvialaispuolustaja Renars Demiters, 30, siirtyvät loppukauden mittaisilla sopimuksella Imatran Ketterän miehistöön.

Mikula pelasi alkukauden Kokkolan Hermeksessä 15 Mestisottelua, joissa 4+5=9 tehopistettä. Hän on pelannut kiekkourallaan myös Slovakian maajoukkueessa U18 ja U20 MM-kisat. Slovakian pääsarjassa hän pelannut neljä kautta. Parhaallla kaudella 2013-14 hän keräsi 38 ottelussa 21+17=38 tehopistettä.

Demiters siirtyy Slovakian pääsarjassa pelavan HKM Zvolenin riveistä. Kiekkourallaan hän on pelannut Slovakian lisäksi myös Latvian, Valko-Venäjän Kazakstanin pääsarjoissa. Hän on edustanut Latviaa U18 ja U20 MM-Kisoissa ja pelannut myös Latvian A-maajoukkueessa 10 ottelua vuosina 2014-16.

– Mikula on maalintekijä ja odotamme häneltä ennen kaikkea tehoja. Demiters on kokenut puolustaja ja hänen kohdallaan odotetaan hyvää puolustuspelaamista, kaksinkamppailujen voittamista ja kiekon liikkeelle laittamista, kommentoi Ketterän päävalmentaja Jarno Mensonen joukkueen verkkosivuilla.

Jokkeri