Digi

Katu-uskottavia kuulokkeita WeSC-vaatemerkiltä

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin vaatemerkki WeSC:n ja kuulokevalmistaja SMS Audion yhteistyössä luomia tyylikuulokkeita.

WeSC M30 ja WeSC M10 ovat saatavana välittömästi 69,90 ja 39,90 euron kuluttajahinnoin.

WeSC M30 ja WeSC M10 ovat saatavana välittömästi 69,90 ja 39,90 euron kuluttajahinnoin.

Maailmankuulu katuvaatemerkki WeSC (WeAretheSuperlativeConspiracy) on aloittanut yhteistyön laadukkaista kuulokkeistaan tunnetun SMS Audion kanssa. Yhteistyön hedelmänä on syntynyt katu-uskottava WeSC-kuulokemallisto, jonka muotoilusta ja tekniikasta vastaa SMS Audio. WeSC ja SMS Audio tekevät jatkossa yhteistyötä myös markkinoinnin, musiikin, taiteen ja elokuvien parissa.

WeSC-kuulokemalliston kahdessa uusimmassa kuulokevaihtoehdossa on useita eri värivaihtoehtoja. Kummastakin mallista löytyvät väritykset ovat musta, valkoinen ja purppura. Lisäksi WeSC M10 on saatavana oranssina ja WeSC M30 sekä sinisenä että vihreänä. Molempien kuulokkeiden johdossa on mikrofoni ja toimintopainikkeet älypuhelimille.

Korvien päälle asetettavat WeSC M30 -sankakuulokkeet ovat tyylitietoisen musiikkifanin valinta. Vankkarakenteiset kuulokkeet on varustettu 40 millimetrin kuuloke-elementeillä, jotka toistavat ääntä tarkasti ja täyteläisesti.

Kokoon taitettava sankaosa on kangaspäällysteinen ja irrotettavissa korvakupeissa on tyylikäs kumipinnoite. Lisäksi kuulokkeiden johto on irrotettavissa. Kätevän musiikin jakotoiminnon avulla kaverin kuulokkeet voi liittää omiin kuulokkeisiin ja jakaa suosikkikappaleet.

WeSC M10 -tulppakuulokkeet toistavat ääntä erottelukykyisesti ja jykevällä bassotoistolla 10 millimetrin tehoelementtien ansiosta. Kumipintaisissa kuulokkeissa on kätevä SlideLock-toiminto, jolla kuulokkeet voidaan napsauttaa kiinni toisiinsa, kun niitä ei käytetä. Kuulokejohdossa on kestävä kangaspäällyste.

Lisätietoja

► Aurora Group täältä.

AnaGonda