Pelinurkka

Resident Evil 7 -kauhupelistä julkaistiin häiriintynyt kiusoitteluvideo

Vuoden odotetuin Resident Evil 7 Biohazard -kauhupeli julkaisi kiusoitteluvideon.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Legendaarisen pelisarjan Resident Evil 7 Biohazard -kauhupeli vie mukanaan sen alkua muistuttavalle kauhujentäyteiselle matkalle, jossa tutustutaan häiriintyneeseen perheeseen hylätyltä vaikuttavassa kartanossa keskellä idyllisintä maaseutua. Vaikka koti on aina tärkeä ja rakas, tämä koti ei olekaan aivan sitä, miltä ensin vaikuttaa. Jotain on pahasti vialla, kuten lyhyt ja kiusoitteleva esittelyvideo pahaenteisesti vihjailee.

Pelin arvostelukappaleiden jakelu lehdistölle alkaa ensi viikolla. Niitä on saatavana rajoitetusti, joten varaa nyt omasi!

Resident Evil 7 Biohazard vie suositun pelisarjan entistä hyytävimpiin tunnelmiin. Resident Evil 7 Biohazard uudistaa tutuksi tullutta kaavaa merkittävällä tavalla ja vie selviytymiskauhun uudelle tasolle. Merkittävin sarjan muutos historiassa on kauhun kokeminen ensimmäisen persoonan kuvakulmasta katsoen. Tämä tuo paikalla olemisen tunteen entistä todellisemmaksi. Rohkeimmat pelaajat voivat lisäksi kokea pelin kauhut myös PlayStation VR -virtuaalilaseilla. Nathanin selviytymiskauhukokemus rakentuu entistä enemmän hiiviskelyn, piileskelyn ja ongelmanratkonnan varaan. Taisteluita ei ole kuitenkaan unohdettu ja erilaiset pistoolit, haulikot, räjähteet, liekinheittimet ja jopa moottorisaha ovat käytettävissä taistelussa kammottavia vihollisia vastaan.

Resident Evil 7: Biohazard julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 24. tammikuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri