maanantai 20.05.2019  | Lilja, Karoliina, Lilli Kaatuneitten muistopäivä Kaatuneitten muistopäivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Kanadalaispuolustaja Cam Barker Ilvekseen

kello?!

Liigajoukkue Tampereen Ilves on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen NHL-puolustajan Cam Barkerin kanssa.
Yli 300 NHL-ottelua kiekkoilut kanadalaispuolustaja Cam Barker, 32, siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella Ilveksen miehistöön.

Ilves paikkasi peräpään vajausta nimekkäällä hankinnalla. Barker on pelannut urallaan NHL:ssä 310 runkosarjaottelua tehoin 21+75, sekä pudotusotteluita on kertynyt 17 ottelua tehoin 3+6. Hän on NHL-urallaan edustanut Chicago Blackhawksia, Minnesota Wildia, Edmonton Oilersia ja Vancouver Canucksia.

Canucksin kauden 2012-2013 jälkeen Barker siirtyi KHL:ään. Viimeksi hän kiekkoili viime kaudella 37 ottelua KHL:n Slovan Brastilavassa ja kolme ottelua Sveitsin NLA:n SC Langnau Tigersissä.

– Hienoa saada Ilvekseen näin kovan luokan kaveri vahvistamaan puolustustamme. Barkerin kiekollinen osaaminen tuo varmasti myös ylivoimapeliimme lisää mahdollisuuksia, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.