Urheilu

Kanadalaishyökkääjä John McFarland SaiPan vahvuuteen

SaiPa on solminut yksivuotisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä John McFarlandin kanssa.
john-mcfarland-hockey-headshot-photoKanadalaishyökkääjä John McFarland, 24, on solminut Lappeenrannan SaiPan kanssa yksivuotisen sopimuksen. Hän pelasi viime kauden AHL-joukkue Portland Piratesissa, jossa hän iski 56 runkosarjaottelussa 14+10. McFarland pelasi myös viime kaudella kolme NHL-ottelua Florida Panthersin paidassa, mutta jäi vaille tehopisteittä.

McFarland on Florida Panthersin kesällä 2010 kakkoskierroksella varaama hyökkääjä on pelannut Kanadan nuorisomaajoukkueissakin.

– Pelaajana olen hyvä liikkumaan ja pystyn hyödyntämään sitä niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa. Haluan tehdä maaleja ja mielestäni minulla on varsin hyvä laukaus. Oli rooli mikä tahansa, niin autan kaikin mahdollisin tavoin joukkuetta tavoittelemaan mestaruutta, McFarland kertoo SaiPan verkkosivuilla.

– Olen kuullut SaiPasta organisaationa hyviä asioita ja myös kaupunkia on kehuttu. Tiedän, että Liiga on hyvätasoinen ja hyvin kilpailullinen sarja. Sitä kautta voin oppia ja kasvaa pelaajana seuraavalle tasolle, toteaa McFarland.

Kuva: Ca.sports.yahoo.com

Jokkeri