Urheilu

KalPa nappasi Patrick Davisin, Mikko Nuutinen palaa Kuopioon

KalPa on kiinnittänyt ensi kaudeksi Patrick Davisin ja Mikko Nuutisen. Davisin sopimus on yksi vuotinen ja Nuutisen kaksi vuotinen.
kalpa_liiga-thumbs
KalPa on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen yhdysvaltaishyökkääjän 28-vuotiaan Patrick Davisin kanssa. Toissa kaudella SaiPassa yhdysvaltalaishyökkääjä laukoi 51 runkosarjan ottelussa hulppeat 22 maalia. Kuopiossa Davis saa ison mahdollisuuden palata Liigassa pelätyksi maalitykiksi. Ammattilaisena hänellä on kokemusta AHL:stä, NHL:stä, DEL:stä, KHL:stä ja kahdelta kaudelta Liigasta.

– Innolla liityn joukkueeseen, odotan kovasti uutta mahdollisuutta! Tykkään KalPan pelitavasta ja joukkue tulee olemaan myös ensi kaudella hyvä. KalPaa vastaan oli vaikea pelata, mutta sitä peliä oli hieno katsoa. Hienoa että pääsen nyt liittymään joukkueeseen ja saan pelata itse tuota peliä, kertoo KalPan tiedotteessa Patrick Davis.

Nuutinen on periksiantamaton taistelija

KalPa on tehnyt oman kasvattinsa Mikko Nuutisen, 24, kanssa kahden kauden sopimuksen. Nuutinen on energinen ja fyysisestä pelistä nauttiva, rightilta terävästi laukova laitahyökkääjä. Hän on ollut aina tasainen maalintekijä, niin junioreissa kuin usealla kaudella Mestiksessä.

Nuutinen oli lähellä paikkaa KalPan Liiga-joukkueessa jo viime kaudella. Hän reagoi erinomaisesti palaamiseen SaPKoon takoen Mestiksen runkosarjassa ennätyspisteensä, tehden 47 otteluun kovat pisteet 20 maalia ja 24 syöttöä. Pudotuspelien seitsemässä ottelussa syntyi vielä kaksi maalia lisää.

– Erittäin, erittäin mielelläni palaan takaisin KalPa-paitaan. Vuosi sitten näin täällä mitä on päivittäinen kova työntekeminen ja mitä se vaatii saada sopimus tähän joukkueeseen. Se antoi vielä lisää treenimotivaatiota, potki eteenpäin ja oli iso osa sitä että pelasin Mestiksessä parhaan kauteni, Mikko Nuutinen kertoo KalPan tiedotteessa.

– KalPa kartoittaa vielä yhtä hyökkääjää. Kuunnellaan valmennuksen toiveita ja reagoidaan kun resursseihin sopiva hyökkääjä löytyy, toteaa KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen KalPan tiedotteessa.

AnaGonda