Urheilu

KalPa kahdessa viime kotiottelussa yhteensä 8900 katsojaa! Maanantaina vastassa Lukko!

KalPan kaikki ennakko-odotukset ylittänyt kausi on saanut savolaiset jääkiekon ystävät lämpenemään upeasti. Kahdessa edellisessä kotiottelussa yleisöä on ollut yhteensä 8900 katsojaa – ja kuten arvata saattaa – tunnelma on ollut todella hyvä! Sokerina pohjalla on runkosarjan viimeinen kotiottelu Lukkoa vastaan maanantaina, jolloin panokset ovat jälleen suuret!

KalPan_logoTorstain otteluiden jälkeen KalPalla on 57 ottelusta 94 pistettä ja Lukolla on 56 ottelusta 96 pistettä. Liigan ylempi kasti on niin huipputasainen, että on hyvin mahdollista jotta nämä kaksi joukkuetta kohtaavat toisensa puolivälierissä. Ja se tulee nostamaan joukkueiden latausta entisestään. Luvassa on jo playoff-kiekkoa!

Kuten torstain kotiottelussa SaiPaa vastaan nähtiin, ottelun suuri panos lisäsi ottelun viihdearvoa ison annoksen ja yleisölle tarjottiin äärimmäisen hyvää urheiluviihdettä. KalPan todella kova taistelu, peli-ilo, fyysisyys ja röyhkeys upposivat kotiyleisöön kuin lihapiirakka suuhun Kuopion torilla.

Torstaina nähdyllä KalPalla on mahdollisuudet tänä keväänä pitkälle. Tule katsomaan tätä KalPaa jo maanantaina!

Seuraava kotiottelu

Maanantaina 9.3. klo 18:30 KalPa – Lukko

► TARJOUS! Istumapaikka KalPan hyökkäyspäätyyn + suosittu Puolesta Savonmaan t-paita = 29 € (ovh. 40 €). Lue lisää täältä.

► TARJOUS! Istumapaikka KalPan hyökkäyspäätyyn + lippu tiistain 10.3. Puijon kisoihin = 32 € (ovh. 43,50 €). Lue lisää täältä.

AnaGonda