Urheilu

Kalle Moisio HC TPS:n paitaan ja Mikko Lehtonen TUTO Hockeyhin

HC TPS ja TUTO Hockey ovat tehneet loppukautta koskevan vaihtokaupan kahden pelaajan välillä. HC TPS:n Niclas Luceniuksen kausi on paketissa tältä kaudelta.

mikko-lehtonen_tuto

Mikko Lehtonen pelaa loppukauden TUTO Hockeyssa (kuva: Tutohockey.fi)

HC TPS ja TUTO Hockey ovat tehneet kahden pelaajan välillä vaihtokaupan, kun HC TPS-puolustaja Mikko Lehtonen ja TUTO Hockey-hyökkääjä Kalle Moisio vaihtavat seuroja.

Kalle Moisio,20, on hiljattain HC TPS:n siirtyneen Patrik Moision pikkuveli. Kalle pelasi tällä kaudella Mestistä 36 ottelua 3+2=5 tehoin TUTO Hockeyn ja Kiekko-Vantaan paidoissa. Kalle Moisio on Turun Palloseuran on kasvatti.

Mikko Lehtonen, 21, pelasi jo viime kaudella TUTO Hockeyn paidassa lainalla 46 ottelua, joissa syntyi 5+13=18 tehopistettä. Lehtonen käväisi jo tälläkin kaudella TUTO Hockeyssa pelaamassa seitsemän ottelua, joissa hän saavusti neljä syöpistettä.

– Puolustuksen vahvistaminen on ollut prioriteetti numero yksi ja tällä vaihtokaupalla saimme ison vahvistuksen loppukaudeksi, avaa TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola vaihtokaupan taustoja TUTO Hockey kotisivuilla.

TUTO HOCKEY ODOTTELEE TEEMU VUORISALOA TAKAISIN
TUTO Hockey odottelee vielä saavansa takaisin loukkaantuneen Ässät-lainapelaajan Teemu Vuorisalon rivistöönsä. Vuorisalo ehti pelata TUTO Hockeyn paidassa 10 ottelua 3+4=7 tehopistein. Hän olisi erinomainen lisä mestaruutta hamuavalle turkulaisjoukkueelle.

NICLAS LUCENIUKSEN KAUSI ON OHI
HC TPS:n hyökkääjä Niclas Luceniuksen kausi on ohi. Luceniuksen pitkään vaivannut vamma vaatii leikkaushoitoa. Lucenius pelasi tällä kaudella HC TPS:n paidassaq 27 ottelua, joissa irtosi 3+7=10 tehopistettä.

Kuva: Tutohockey.fi

AnaGonda