tiistai 19.11.2019  | Liisa, Elisa, Eliisa, Liisi, Elisabet, Elise  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Kalajoen JHT:hen try-out miehiä

kello?!

Kalajoen JHT testaa kahta hyökkääjää. Näyttöjä antavat hyökkääjät Teemu Kivioja ja Tino Siipola.
Suomi-sarjassa kiekkoileva JHT on solminut hyökkääjien Teemu Kiviojan ja Tino Siipolan kanssa tryout-sopimukset.

Kivioja on Ylivieskan YJK:n kasvatti. Hän on kiekkoillut II-divisioonassa kaikkiaan 98 runkosarjaottelua tehoin 15+17 YJK:n Kiekko-Haukkojen, Raahe-Kiekon ja Nivala Cowboysin riveistä. Viime kaudella Kivioja pelasi Cowboysin riveissä 22 runkosarjaottelua tehoin 7+4=11, sekä pudotuspeleissä kaksi ottelua saalistaen yhden syötön.

– Innoissani olen mahdollisuudesta pukea JHT paita päälle. Kalajoelle tulossa taas hyvä joukkue ja nöyrin mielin lähden taistelemaan pelipaikasta. Uskon että JHT on myös hyvä paikka kehittyä pelaajana, kommentoi Kivioja siirrostaan Kalajoelle.

Toinen tryout-sopimus pelaaja on JHT:n oma kasvatti Tino Siipola. Siipola nähtiin viimeksi JHT:n riveissä kuusi vuotta sitten kaudella 2013-2014, kun JHT aloitti Robert Pukalovicin komennossa. Kokemusta on Siipolalle karttunut viime vuodet Kokkolan Hermeksen A-nuorista ja IK Kronanin miehistössä. Viime kaudella hän pelasi IK Kronanin riveissä 18 runkosarjaottelua tehoin 5+7, sekä pudotuspeleissä yhden ottelun tehoin 1+1.

Paluumuuttajat Kalle Männistö ja Siipola on oiva osoitus, että alueen yhteistyöllä saadaan nuorille pelipaikkoja ja mahdollsuus kehittyä rauhassa edustusmiehistöön.

Sopimus tilanne 11.7.2019

• Maalivahdit: Joonas Tiippana, Ville Ruokonen.
• Puolustajat: Juho Luttinen, Teemu Laurila, Tuukka Nieminen, Jere Rantala, Hannes Häkkilä.
• Hyökkääjät: Kalle Männistö, Konsta Härkönen, Jere Erkkilä, Juho Takkula, Santeri Suomalainen, Jere Manninen, Niklas Sundfors, Teemu Kivioja (try out), Tino Siipola (try out).

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.