perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Kaikki alkaa biitistä – Just Dance 2019 -tanssipeli julkaistiin tänään

kello?!

Ubisoft on tänään julkaissut vuoden odotetun Just Dance 19 -tanssipelin Nintendo Switch-, Wii U-, Wii-, Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.
Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkaisi tänään vuoden odotetuimman bailauspelin, Just Dance 19 -tanssikokemuksen. Se on saatavana Nintendo Switch-, Wii U-, Wii-, Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

Pelijulkaisun yhteydessä Ubisoft julkaisi myös The Beat -televisiomainoksen, joka kertoo paitsi tanssimisesta, myös tanssimisen todellisesta viehätyksestä. Palkitun Gary Freedmanin ohjaama ja La Pacin tuottama video juhlistaa ihmisten sisäsyntyistä halua tanssia. Kuvaus onkin täynnä aitoa musiikista ja tanssista syntyvää iloa ja intoa.

Just Dance 2019 tuo tanssijansa iloksi yli 40 erilaista tanssibiisiä, jotka pistävät jalan liikkumaan ja tuovat liikettä lantioon. Lisäksi pelin musiikkitarjontaa voidaan lisätä Just Dance Unlimited -palvelulla, johon sisältyy yli 400 lisäkappaletta koreografioineen kaikkineen. Just Dance 2019 -pelin mukana tuleekin kuukauden ilmainen kokeilukoodi Just Dance Unlimited -palveluun, jonka ansiosta jokainen pääsee koettamaan mitä kaikkea tarjolla on.

Lisäksi Just Dance 2019 on pelisarjansa monipuolisin ja entistä paremmin räätälöitävä tanssipeli. Uudistetun intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta Just Dance 2019 mukautuu pelaajansa mieltymyksiin ja suosittelee sen perusteella tiettyjä kappaleita, jotka voisivat sopia erityisen hyvin pelaajansa musiikki- ja tanssimakuun. Lisäksi pelissä on valmiit soittolistat ja suositukset tietyn mielentilan ja hetken mukaan, joiden ansiosta pelaaja voi hetkessä valita sopivat kappaleet tilanteen ja halun mukaan.

Pelaaja voi myös hyödyntää eri kausien ja erikoistapahtumien soittolistoja. Lisäksi verkossa pelattava World Dance Floor -pelitila (joka on saatavana kaikille nykyisen konsolisukupolven pelikonsoleille) on suoraan valittavissa pelin päävalikosta. Tämä pelitila on portti tanssin ja musiikin maailmaan vailla rajoja!

Nuorempien pelaajien makuun on oma Kids Mode, joka on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen. Kids Mode -pelitilan kahdeksan eri kappaletta on suunniteltu lapsiystävällisyys edellä ja näin sopivat myös vähemmän kokeneemmille tanssijoille. Erityisen tehokkaasti kalorien kulutukseen keskittyvä Sweat Mode on taas suunnattu tanssijoille, jotka haluavat tanssia erityisen urheilulliseen tyyliin.

Just Dance 2019 -tanssipeliä voi pelata kerrallaan jopa kuusi yhtäaikaista pelaajaa. Nintendo Switch -pelikonsolilla tämä onnistuu helposti Joy-Con-ohjaimia käyttäen. PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla pelatessa tarvitsee ladata ilmainen Just Dance Controller -sovellus omalle älypuhelimelle. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Sovellus laskee sekä pisteet että oikeanlaiset liikkeet älypuhelimen liikkeiden perusteella.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Just Dance 2019 -tanssipelin ikäraja on PEGI 3.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.