torstai 20.06.2019  | Into  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Urheilu

Kai Lehtinen ulos, Markus Ruusu lainalle KooKoohon

kello?!

JYPin puolustaja Kai Lehtinen ei jatka joukkueessa ja maalivahti Markus Ruusu siirtyy yhden ottelun ajaksi KooKoon paitaan.
JYP tiedottaa, että 26-vuotiaan puolustaja Kai Lehtisen pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Lehtisen kiekkoili kuluneella kaudella ainoastaan JYPin hurrikaaniryhmässä 2 Liigaottelua ilman tehomerkintöjä sekä hän kiekkoili 36 Mestisottelua JYP-Akatemian riveissä tehoin 5+14=19.

Maalivahti Markus Ruusu lainalle KooKoohon

KooKoo lainaa JYPin maalivahti Markus Ruusun, 19, yhden ottelun ajaksi, kun KooKoo kohtaa huomenna kotonaan HC TPS:än. Ruusu nähtiin KooKoon maalilla yhdessä ottelussa myös marraskuussa, kun joukkue kaatoi Helsingissä HIFK:n jatkoajalla maalein 1–0.

Ruusun lainaaminen tuli ajankohtaiseeksi, kun KooKoossa ottelukohtaisella sopimuksella pelannut Niko Hovinen siirtyi uusiin haasteisiin. Joukkueella on edelleen toipilaina maalivahdeista Leland Irving, Juha Järvenpää ja Samu Perhonen.

Kuva: liiga.fi

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.