Digi

Kaarevat televisiot ovat haasteellisia sisustajalle

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo apua kaarevien televisioiden sijoitteluun Vogel’sin muotoilupalkintoja voittaneilla kiinnitysratkaisuilla.

THIN345_curved

Vogel’s THIN 345 on saatavilla 299 euron kuluttajahinnoin.

Kaarevat taulutelevisiot ovat tätä päivää ja yleistymässä nopeasti. Yhä useampi televisiovalmistaja on panostanut katseluelämystä parantavaan kaarevaan näyttöön etenkin isompien televisiomallien saralla.

Vogel’s DesignMount  NEXT 7345 on saatavilla 459 euron kuluttajahinnoin.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 on saatavilla 459 euron kuluttajahinnoin.

Kaarevat televisiot tarjoavat niin televisionkatselussa kuin pelaamisessakin entistä vangitsevamman katselukokemuksen näytön reunojen kaareutuessa ikään kuin katsojan sivuille. Kaarevat näytöt korostavat oikean katselupaikan tärkeyttä, sillä vain keskeltä katsottuna kaarevan televisioruudun vaikutus on kaikkein vaikuttavin ja tehokkain. Television kääntäminen katsojaa kohden onnistuu helpoiten tukevalla ja helposti liikuteltavalla seinäkiinnityksellä.

Hollantilainen Vogel’s tunnetaan monista erilaisista kiinnitysratkaisuistaan, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja vaivaton käytettävyys upeasti toisiinsa. Kaareville televisioille löytyy useita eri seinäkiinnitysratkaisuja.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 -seinäteline on vankkatekoinen ja tyylikäs ratkaisu sekä kaareville että tavallisille taulutelevisioille. Kevyesti ja vaivatta eri käyttökulmiin käännettävä seinäteline onkin yksi Vogel’sin suosituimmista malleista. Seinäkiinnitys on kätevä myös sisustusta ajatellen jättäessään enemmän tilaa huonekaluille. Hinta 459 euroa.

Vogel’s THIN 345 on kaikenlaisille taulutelevisiolle suunniteltu äärimmäisen ohut seinäkiinnitys, joka taittuu tarvittaessa todella pieneen tilaan. Integroidun vesivaa’an avulla suoraan asennus onnistuu takuuvarmasti. Hinta 299 euroa.

Vogel’s THIN 325 on äärimmäisen ohut seinäkiinnitys 32 – 55 tuuman taulutelevisioille. Vankan ja kevytrakenteisen kiinnitysratkaisun avulla televisio voidaan helposti kääntää juuri itselle sopivaan katselukulmaan. Hinta 249 euroa.

 

AnaGonda